Pitch – nytt format för 2021

I år tar de traditionella verksamhetsseminarierna en ny, spännande och digital form. I stället för fysiska träffar runtom i landet kan du varje vecka förvänta dig nya intressanta studioprogram på olika teman.

Hur fungerar det?

Pitch är ett nytt webbaserat studioprogram som i år ersätter de fysiska verksamhetsseminarierna. Med start den 16 februari kommer nio avsnitt på nio olika teman sändas – ett varje vecka. Avsnitten är cirka 45 minuter och sänds varje tisdag klockan 10.

Varje sändning kommer sedan följas upp av din klubbrådgivare, som senare under veckan ger dig möjlighet att delta i en digital workshop kring temat. Se tider och mer info här.

Alla avsnitt kommer även finnas tillgängliga att titta på i efterhand, för den som har missat ett program eller vill kika igen.

Titta på Pitch

Vem kan titta?

Vem som helst på klubben som är intresserad, ingen anmälan krävs. En stor fördel med Pitch är att det inte finns någon begränsning i antalet som kan ta del av det, så sprid gärna ordet till de kollegor som kanske inte har nåtts av nyheten.

Programmen sänds öppna för vem som helst att kika på. Det som behövs är en dator, en surfplatta eller en telefon, och en internetuppkoppling.

Vad kan jag förvänta mig?

En tankeväckande och idéskapande programserie där gäster och reportage varvas med röster från Golfsverige, goda exempel och spännande debatter. Mattias Brännholm leder varje program.

Datum och teman

Samtliga datum är tisdagar och varje program börjar klockan 10.00.

 • 16 februari: Spaningar inför 2021

 • 23 februari: Varför har golfen så svårt att behålla nya medlemmar?

 • 2 mars: Golfare vill ha bra banor men inte betala vad det kostar

 • 9 mars: Möt golfaren på ett modernt sätt

 • 16 mars: Självklarheten som många golfklubbar missar

 • 23 mars: Så gynnas klubben av att alla blir bättre golfspelare

 • 30 mars: Därför måste din golfklubb bli synligare i kommunen

 • 6 april: Kommer vi någonsin få en ny Stenson?

 • 13 april: Så gör du fler nöjda på golfbanan

Här kan du se alla avsnitt ➤

Pitch Eftersnack

 • Eftersnack – få ut mer av varje avsnitt!

  Turkos pratbubbla med texten Pitch - häng med på eftersnack.

  Varje torsdag klockan 10.00* kunde alla som tittat på veckans Pitch-avsnitt delta i ett regionalt digitalt eftersnack via Microsoft Teams.

  I mötena fick deltagarna djupdyka i veckans tema genom att diskutera, bolla idéer och utbyta erfarenheter tillsammans med en klubbrådgivare från SGF och kollegor från andra klubbar i regionen.

  Ett stort tack till alla som deltog under dessa nio veckor och bidrog till intressanta samtal och dialog kring dessa viktiga ämnen för Golfsverige! Vi hoppas att du tyckte att det gav inspiration, motivation och energi till verksamheten.

  Har du synpunkter på formatet eller idéer för framtida liknande möten är du välkommen att höra av dig till annica.lundstrom@golf.se.  

  * Stockholm: kl. 13.00.

För mer information, kontakta:

Porträttbild på Ove där man ser hans ansikte mot en grå bakgrund.