MoreGolf Mastercard ger dig mer.

MoreGolf Mastercard är på plats på Seniormässan i Göteborg den 5-7 mars och du har chansen att vinna entrébiljetter. Läs mer under Övriga Erbjudanden.

Kortet

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard, och är ditt medlemskort med ett integrerat betal- och kreditkort. Kortet ger dig bonus och mängder av förmåner. Scrolla för mer information.

Läs mer om kortet här...

Erbjudanden

MoreGolf Mastercard är fyllt med greenfeerabatter på samarbetsklubbarna och andra erbjudanden. 

Läs mer om kortets erbjudanden här...

Försäkringar

Ditt MoreGolf Mastercard innehåller flera försäkringar och tjänster som skyddar dig vid oförutsedda händelser.

Läs mer om kortets försäkringar här...

Kundservice

Du kan nå Kundservice på flera sätt när du har frågor om ditt MoreGolf Mastercard. Det enklaste sättet är att logga in på Mina sidor eller kontakta EnterCards Kundservice vardagar 09.00-18.00 på telefon 0771-36 36 36

Här hittar du mer information om kundservice...

Frågor och svar

Moregolf Mastercard är ett kort med många möjligheter.

Här hittar du de vanligaste frågorna kring kortet...

Vi ger tillbaka till golfen

2018 bidrog MoreGolf Mastercard med ca 13 miljoner kronor till svensk golfsport. Bland annat genom inlösta bonuscheckar och att det handlas på kortet. För femte året i rad stöttar MoreGolf Mastercard Handigolfen. Svenska Golfförbundets MoreGolf Mastercard ger tillbaka till golfen! MoreGolf Mastercard är Svenska Golfförbundets medlemskort med integrerat betal- och kreditkort.

13 500 000 kr

har MoreGolf Mastercard bidragit med till svensk golfsport 2018.

 1. Tävla om entrébiljetter till Seniormässan!
 2. MoreGolf Mastercard är på plats på Seniormässan i Göteborg den 5-7 mars.

  Var med och tävla om totalt 20 entrébiljetter genom att:

  1. Skriv vad du tycker är det bästa med ditt MoreGolf Mastercard

  2. Skriv ett förslag på förbättring av MoreGolf Mastercard

  Skicka in dina svar till moregolf@golf.se senast den 18 februari 2019.

  Vinnarna får 2 entrébiljetter var till Seniormässan i Göteborg den 5-7 mars 2019.

   

  Villkor: En jury bestående av Anneli Engardt från Svenska Golfförbundet samt Emelie Läkk Hesselius och Johan Björk från EnterCard Group AB, kommer att granska svaren och utse 10 vinnare som får vardera två biljetter. Vinnare är de som har ett MoreGolf Mastercard, har fyllt 20 år och kommit med de bästa förbättringsförslagen. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda hos Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB kan ej delta i tävlingen. Vinsten har ett värde av 260 kronor och kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Svenska Golfförbundet. Uppgifterna kommer att användas för att utse vinnare i utlottningen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet. Vinnarna presenteras på golf.se/moregolf den 25 februari 2019.

 3. Golf Service
 4. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Boka er golfresa till Costa del Sol och betala med MoreGolfs bonuscheckar vid ankomst. Golf Service bokar alla golfbanor på kusten med rabatterade priser på boende, hyrbilar och transporter. Allt kan betalas med MoreGolfs bonuscheckar vid ankomst på Golf Service kontor i Marbella.

  För mer information www.golf-service.se

 5. MoreGolf-appen
 6. Med MoreGolfs app har du full koll på ditt MoreGolf Mastercard

  I appen kan du bland annat se dina transaktioner, din kreditgräns och ditt tillgängliga köputrymme. Du kan även ansöka om höjd kreditgräns, se din betalningsinformation och föra över pengar till ditt bankkonto. Appen är gratis och du laddar enkelt ner den via App Store eller Google Play.

  Kom igång - snabbt och enkelt!

  1. Gå till App Store eller Google Play och sök på ”MoreGolf”. 
  2. Ladda ner appen. 
  3. Logga in med mobilt BankID.