Bildbank och grafisk profil

 • Tre glada golfare går tillsammans på en golfbana.

  Svenska Golfförbundets bildbank finns här. Där hittar du logotyper samt högupplösta bilder av bland annat förbundsstyrelse och landslagsspelare. Bilderna är fria för media att att använda, ange fotograf när det är angivet. 

  För golfens bästa, i tidens anda är det vi har utgått ifrån i teckensnitt, bildspråk och logotyp. Golfen har knappt några räta linjer. Den mjuka formen har prioriterats, precis som golfbanan. Golfen är tidlös, modern och sportig, det är vad vi vill kommunicera. 

  Titta närmare på SGF:s grafiska profil 

Golf i sociala medier

 • Golf i sociala medier

  Följ våra landslag, tourer, juniorer och förbundet på sociala medier! Här får du en överblick över alla konton du behöver för att följa allt spännande som händer kring vår fantastiska sport. Kolla in de senaste resultaten, uppdateringar om våra bästa spelare i olika klasser, träningstips, golfens hållbarhetsarbete med mera.

   

  SGF logga.

  Svenska Golfförbundet

  Ta del av förbundets arbete, senaste forskningen, hållbarhetsfrågor, enastående prestationer och förebilder. Vi ses på Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube!

   

   

  SWGT logga.

  Swedish Golf Team

  Här hittar du allt om våra landslag och deras framfart över världen. Du får ta del av uttagningar, landskamper, mästerskap och träningsrutiner. Passa på att inspireras och träna som om du vore en del av lagen! Finns både på Facebook och Instagram.

   

   

  Paragolf Sweden

  Paragolf logga.

  Sverige har en fantastisk bredd- och elitverksamhet inom paragolfen. Missa inte deras tävlingar, träningsläger, gemenskap och sportsliga glöd på Facebook eller Instagram.

   

   

  Svenska proffstourerna

  ANGT logga
  MGMCT logga.

  I de svenska proffstourernas sociala medier hittar du nyheter och uppdateringar från herrarnas MoreGolf Mastercard Tour och damernas Ahlsell Nordic Golf Tour. Här ges spelare från flera länder möjlighet att tävla, utvecklas och spela sig vidare till de högsta nivåerna i Europa.

  Följ jakten på pokaler, prischeckar och rankingpoäng via den gemensamma Facebook-sidan eller på de separata Instagram-kontona Ahlsell Nordic Golf Tour och MoreGolf Mastercard Tour.

   

   

  Svenska Golfförbundets juniortävlingar

  Juniortävlingar logga.

  Golfens framtida stjärnor startar sina karriärer på den svenska juniortouren och i andra tävlingar och mästerskap. Missa inte chansen att lära känna dem redan nu! Svenska Golfförbundets juniortävlingar på Facebook och Instagram är den naturliga samlingsplatsen för alla som vill följa vår satsning på golfande juniorer.

   

   

  Juniornytt

  Juniornytt logga.

  Är du tränare, idrottsledare eller förälder till en golfande junior? Då kan du hålla dig uppdaterad genom att följa Juniornytts Facebooksida! Här publiceras inspiration, aktuella tips och aktiviteter inom juniorverksamhet. 

   

För mer information kontakta

Porträttbild Susanne Persson, kommunikationschef
Porträttbild på Göran.

Golf i sociala medier