Sökresultat för "" (46 träffar)

Innehållstyp
Kategori
Visar 12 av 46 träffar Relevans / Datum
 1. Rapporter och studier

  År 2007 presenterades det första samarbetet med United Minds, den kallade avhopparstudien. Här finner du flera intressanta rapporter och studier.
 2. Ahlsell

  Hitta din närmaste säljare Skapa ett konto Handla i butik Handla via webbutiken Handla via mobilen Produktkataloger Leveransvillkor Returer Spar tid och pengar med Ahlsell Helhetskoncept för golfklubbar
 3. Faktabroschyrer

  Ladda ner och beställ faktabroschyrer och foldrar som inspirerar och informerar om förbundets verksamhet och golfen i Sverige.
 4. Min Golf

  Om Min Golf Sökning av tider via karta. Samma utseende i mobil, surfplatta och dator. Ny förenklad och modern design. Bild 1 Med den nya designen blir Min Golf ännu mer användbar för alla golfspelaren
 5. Verksamhetsseminarier

  En dag som engagerar och ger något för alla klubbenprogrammet innehåller både nya ämnen och ständigt aktuella.
 6. Sök tävling

  Här kan du söka efter en tävling.
 7. Ystad skapar biologisk mångfald

  Ystad Golfklubb vill man att golfbanan ska ses som en del i den biologiska mångfalden. Här samsas golfare med får, grisar, fåglar och bin.
 8. Grönt Kort lockar i Billerud

  Marknadsföring i kommunen lockade 100 nya att prova golf i våras. Över hälften stannade kvar som medlemmar i Billeruds GK.
 9. Miljö

  Miljö Artiklar om miljö Golfbanor är en outnyttjad resurs. En golfbana kan bidra till natur- och kulturvård och biologisk mångfald samt som rekreationsytor för friluftslivet. Samarbete mellan golfklubbar
 10. Valberedningen

  Valberedningen ser till att en kompetent förbundsstyrelse leder Svenska Golfförbundet utifrån medlemmarnas förväntningar och krav.
 11. Krönikor Vision 50/50

  Krönikor Vision 50/50 Här kan du läsa alla krönikor om jämställdhet och inkludering. 2,3 99 Läs alla krönikor
 12. Verksamhetsinriktning

  Verksamhetsinriktningen är ett dokument som behandlar vision, verksamhetsidé, värdegrund, ett övergripande mål samt ett antal målområden.