Sökresultat för "" (32 träffar)

Innehållstyp
Kategori
Visar 12 av 32 träffar Relevans / Datum
 1. Unga ledare i golf

  Unga ledare i golf Röster om utbildningen "Jag är osäker om jag någonsin kommer uppleva något fantastiskt igen, jag hoppas såklart - men tvivlar. Detta för att, (håll i er här kommer superlativen)
 2. Regelutbildning

  Det finns många sätt att vara en del av golffamiljen utan att ha fokus sin egen golf. Här är utbildningar för dig som vill bli ett stöd för andra golfare.
 3. Verksamhetsseminarier

  En dag som engagerar och ger något för alla klubbenprogrammet innehåller både nya ämnen och ständigt aktuella.
 4. Vägar in i golfen

  Vägar in i golfen Det ska bli enkelt att förstå vad som krävs för att ta Grönt kort. Det ska bli lätt att komma igång direkt när intresset väcks. Vägen mot det Gröna kortet ska vara rolig, anpassad och
 5. Rehabseminarium handigolf och parabowling

  Fysioterapeuter är välkomna till ett seminarium om hur parabowling och handigolf kan bidra till rehabilitering och ett friskare mer socialt liv.
 6. Juniorledare

  Aldrig är väl glädjen stor som när du som ledare får vara en del av barns och ungdomars stora intresse.
 7. Hög tid att anmäla sig till höstens och vinterns utbildningar

  Hög tid att anmäla sig till höstens och vinterns utbildningar Grundutbildningen - GUB startar 7 november i Skåne. Vidareutbildningen - VUB startar 9 januari 2017 västkusten. Läs mer om utbildningarna
 8. Axel Fahlesons stipendium

  Stipendiet för dig som vill kombinera studier med en satsning elitgolf.
 9. Administratör på golfklubb

  Service, värdskap och bemötande kommer alltid högst upp listan när medlemmen/gästen berättar som är viktigast vid sitt besök golfbanan.
 10. Bli klubbchef

  Efterfrågan golf blir mer mångfacetterad och behovet av att förstå och agera i förhållande till detta blir allt viktigare.
 11. Eftergymnasiala utbildningar

  Det finns ett antal eftergymnasiala utbildningar du kan om du är intresserad av att kombinera studier och en golfsatsning.
 12. Golfgymnasier

  Riksidrottsgymnasium, college i USA eller golf i grundskolan? Läs om hur du gör för att kombinera skola och golf i Sverige eller utomlands.