Nyheter

Här kan du läsa senaste nytt om Svenska Golfförbundets juniortävlingar. 

Tips! Följ oss också på Instagram och Facebook för mer nyheter, inspiration och bilder från tourer och tävlingar under året.

 1. JSM simulatorgolfJSM i Simulatorgolf
 2. JSM simulatorgolf

  JSM i Simulatorgolf

  Den 16-17 mars spelas JSM i Simulatorgolf på Uppsala Indoor Golf. Läs nedan om förutsättningarna för årets första Svenska Juniormästerskap.

  Efter ett flitigt tävlande på den nyastartade Svenska Juniortouren Vinter, har 60 spelare kvalificerat sig till att göra om JSM medaljerna. I fyra olika klasser (F13-16, F17-21, P13-16 & P17-21) kommer spelarna att spela 36 hål slagspel. När båda ronderna är färdigspelade kommer den bäst placerade möta den näst bäst placerade i en Final, samtidigt som den tredje bäst placerade och fjärde bäst placerade möter varandra i en bronsmatch. 

   

  Följ tävlingarna via våra sociala medier och via länkarna nedan:

  Lördag: Flickor och Pojkar 13-16 år

  Söndag: Flickor och Pojkar 17-21 år

 3. JSM KlubblagGrattis Ringenäs till SM-guldet
 4. JSM Klubblag

  Grattis Ringenäs till SM-guldet

  Hallandsklubben vann alla sina tre matcher i finalen och tog hem JSM Klubblag-pokalen. Övriga placeringar avgjordes med särspel.

  Finalen i JSM Klubblag spelades den 31 oktober–2 november på Barsebäck Golf & Resort. Det svenska höstvädret utmanande de fyra lag som peggade upp i finalen, men det stoppade inte spelarna från att visa upp den spelglädje och kämpavilja som kännetecknar en riktigt bra SM-final.

  Stort grattis till Ringenäs Golfklubb, som tog hem samtliga tre matcher och fick lyfta bucklan. Det är andra gången den halländska golfklubben tar hem det svenska juniormästerskapet för klubblag. Första gången var 2021.

  De tre övriga finallagen – Österåker, Landeryd och Lidingö – hade samtliga varsin seger efter tre dagars finalspel. Det behövdes därför särspel för göra upp om silvret och bronset.

  Särspelet spelades med varsitt mixed foursome-par och resulterade i ett silver till Landeryd och ett brons till Österåker.

  Stort tack till arrangörsklubben Barsebäck. Tack också till alla spelare, ledare och all publik för att ni har varit med och gjort årets final i JSM Klubblag till en toppenbra vecka.

  Resultatlista från finalen

  Mer om JSM Klubblag

 5. JSM KlubblagDags för kvalomgång 3
 6. JSM Klubblag

  Dags för kvalomgång 3

  16 lag ska bli fyra inför höstens final. Slutspelet går 8–10 september på Norrköping Söderköping GK.

  Efter de två första omgångarna har 16 lag tagit sig vidare till slutspelet i årets JSM Klubblag. De fyra klubbarna som placerar sig högst upp i resultatlistan får spela final på Barsebäck G&CC den 31 oktober – 2 november. Läs mer om JSM Klubblag här. 

  Kvalomgång 3 spelas som lagmatcher i spelformerna mixad foursome, valfri foursome, flicksingel, pojksingel och valfri singel. 

  Deltagande klubbar

  Delsjö GK
  Djurholms GK 
  Halmstad GK 
  Hills GK 
  Kungl. Drottningholms GK 
  Kristianstads GK 
  Landeryds GK (titelförsvarare)
  Lidingö GK 
  Lidköping GK 
  Ringenäs GK 
  Skaftö GK 
  Upsala GK 
  Vasatorp GK 
  Ågesta GK 
  Örebro City G&CC 
  Österåkers GK

  Följ spänningen via länkarna nedan

  JSM Klubblag slutspel - slagspelskval

  JSM Klubblag slutspel - matchspel

 7. Teen CupTeen Cup Riksfinal 2023
 8. Teen Cup

  Teen Cup Riksfinal 2023

  Helgen den 2-3 september ska en av världens största golftävlingar för juniorer avgöras på Varbergs Golfklubb.

  Den 48:e upplagan av Teen Cup (tidigare även kallad; Colgate Cup, Föreningsbanken Cup, Electrolux Cup, Bankboken Cup, FSB Cup & Skandia Cup) samlar 144 juniorer från Sveriges alla hörn i åldersklasserna 13–16 år. På startlinjen i början av sommaren stod juniorer från 209 klubbar och startade sin resa mot finalen. Finalisterna har därefter avverkat tre tuffa kvalificeringstävlingar för att kunnat ta sig till finalen. Nu när finalisterna är framme vid final ska de kämpa om segern och för att få sitt namn inskrivet i samma historiebok som bland andra Caroline Hedwall, Alex Norén, Liselotte Neumann och Peter Hansson. Vem vet, kanske är detta starten för en av morgondagens stora stjärnor?

   

  Följ tävlingen här

   

  Anslagstavla

  Parkering 1

  Parkering 2

  Information från klubben

 9. Svenska juniortourenSvenska Juniortouren #5
 10. Svenska juniortouren

  Svenska Juniortouren #5

  Uttagningen till Svenska Juniortouren omgång fem är klar. Nedan följer information till dig som är deltagare, reserv eller vill göra en efteranmälan.

  Registrering. 

  Ska göras senast 12.00 tre dagar innan första tävlingsdag för spelare på Elit, Div.1 & 2. Spelaren registrerar sig genom att bekräfta sin plats och betala anmälningsavgiften. Gå in på Min Golf och klicka på din golfkalender.

  Spelare som inte registrerar sig riskerar att mista sin plats i tävlingen. Skulle spelaren vara reserv på en nivå högre, så går det fortfarande bra att registrera sin plats på den nivå spelaren har kommit in på. Man "tappar" alltså inte sin reservplats när registrering görs på nivån under. Skulle du komma med på högre nivå så betalas anmälningsavgiften för den lägre nivån tillbaka. Mejla då kvittot till juniortavling@golf.se . Viktigt att detta görs skyndsamt så att en reserv kan ersätta dig.

  Alla anmälningsavgifter betalas i Min golf.

  Division 3 kräver ingen registrering...
  ... men anmälningsavgiften ska vara betald innan spelaren slår sitt första slag i tävlingen.

   

  Reservhantering

  Om en spelare via reservlistan kommer in på en nivå högre, så måste spelaren göra avanmälan i Min Golf för att bli avanmäld på nivån under. Detta sker INTE automatiskt och avanmälan ska göras skyndsamt för att visa respekt för spelarna på reservlistan på nivåerna under. 

  För dig som är reserv så är det viktigt att dina kontaktuppgifter i Min Golf är aktuella, så att tävlingsledningen kan få tag i dig snabbt ifall du kommer in på tävlingen. Kommer du in på tävlingen senare än tre dygn innan första tävlingsdag, så kommer du bli kontaktad av tävlingens Tournament Director. 

  Efteranmälan

  Efteranmälan till Elit, Div 1 & 2, kan göras fram tills att startlistan är publicerad. Det går inte att vara "reserv på plats". 

  Observa att en efteranmälan tas emot i anmälningsordning, alltså om tävlingen har fullt startfält så placeras spelaren sist på reservlistan. Således har spelarens ranking eller HCP ingen betydelse vid en efteranmälan. Efteranmälan till tävlingar med fullt startfält görs via mejl till juniortavling@golf.se (ej telefon).

  Efteranmälan till division 3 görs av spelaren själv fram tills att startlistan är publicerad. (Obs! Gäller tävlingar som inte har fullt startfält). Sök upp tävlingen i Min Golf genom att trycka på "Sök tävling". Sök på "Svenska Juniortouren" och när du hittat rätt tävling i listan så klickar du på den. Tryck sedan på anmäl och följ anvsiningarna. 

  Om du vill efteranmäla dig till en tävling i Division 3 med fullt startfällt mejlar du till juniortavling@golf.se och anger ditt golf-id, vilken tävling du vill spela, samt att du vill stå på reservlistan. 

   

  Du får absolut inte vara anmäld till fler än en (1) tävling på samma nivå!

   

  Sena återbud


  När registreringstiden har gått ut för Elit, Div.1 & 2 kan återbud endast lämnas till tävlingens Tournament Director. Givetvis är det ibland oförutsägbara anledningar som gör att du tätt inpå tävlingen måste lämna återbud, men kom ihåg att sena återbud kan göra det väldigt svårt för reserver att ta din plats. Alltså, lämna återbud så fort du vet att du inte kan deltaga. 

  Återbud Div 3 görs via Min Golf eller till juniortavling@golf.se . När startlistan är publicerad så görs återbud direkt till tävlingsledningen klubben. 

  No-Show


  En spelare som finns på publicerad startlista och som inte kommer till start samt inte lämnar återbud, är skyldig att betala anmälningsavgiften och får dessutom en varning. Om detta händer en andra gång blir spelaren återigen skyldig att betala anmälningsavgiften men blir även avstängd i nästkommande omgång. 

   

  Startlistor


  Kl.20.00 två dagar innan tävlingen publiceras startlistan

   

  På följande tävlingar finns det platser kvar i startfältet:

   

  Elit: Inga lediga platser 

  Div.1: Inga lediga platser 

  Div.2: Lediga platser på följande tävlingar

  - Medelpad (Flickor). Anmälan via mejl.

  - Västergötland (Flickor). Anmälan via mejl.

  Division 3: Lediga platser på följade tävlingar

  - Östergötland. Anmälan via Min Golf.

  - Örebro Län. Anmälan via Min Golf.

  - Ångermanland. Anmälan via Min Golf.

  - Västergötland. Anmälan via Min Golf

  - Värmland. Anmälan via Min Golf.

  - Södermanland. Anmälan via Min Golf.

  - Småland. Anmälan via Min Golf.

  - Norr- Västerbotten. Anmälan via Min Golf. 

  - Halland. Anmälan via Min Golf

  - Gästrike- Hälsinge. Anmälan via Min Golf

  - Dalarna. Anmälan via Min Golf.

  - Bohuslän-Dal. Anmälan via Min Golf.

  - Blekinge. Anmälan via Min Golf.

   

 11. Svenska juniortourenSvenska Juniortouren #6
 12. Svenska juniortouren

  Svenska Juniortouren #6

  Uttagningen till Svenska Juniortouren omgång sex är klar. Nedan följer information till dig som är deltagare, reserv eller vill göra en efteranmälan.

  Registrering. 

  Ska göras senast 12.00 tre dagar innan första tävlingsdag för spelare på Elit, Div.1 & 2. Spelaren registrerar sig genom att bekräfta sin plats och betala anmälningsavgiften. Gå in på Min Golf och klicka på din golfkalender.

  Spelare som inte registrerar sig riskerar att mista sin plats i tävlingen. Skulle spelaren vara reserv på en nivå högre, så går det fortfarande bra att registrera sin plats på den nivå spelaren har kommit in på. Man "tappar" alltså inte sin reservplats när registrering görs på nivån under. Skulle du komma med på högre nivå så betalas anmälningsavgiften för den lägre nivån tillbaka. Mejla då kvittot till juniortavling@golf.se . Viktigt att detta görs skyndsamt så att en reserv kan ersätta dig.

  Alla anmälningsavgifter betalas i Min golf.

  Division 3 kräver ingen registrering...
  ... men anmälningsavgiften ska vara betald innan spelaren slår sitt första slag i tävlingen.

   

  Reservhantering

  Om en spelare via reservlistan kommer in på en nivå högre, så måste spelaren göra avanmälan i Min Golf för att bli avanmäld på nivån under. Detta sker INTE automatiskt och avanmälan ska göras skyndsamt för att visa respekt för spelarna på reservlistan på nivåerna under. 

  För dig som är reserv så är det viktigt att dina kontaktuppgifter i Min Golf är aktuella, så att tävlingsledningen kan få tag i dig snabbt ifall du kommer in på tävlingen. Kommer du in på tävlingen senare än tre dygn innan första tävlingsdag, så kommer du bli kontaktad av tävlingens Tournament Director. 

  Efteranmälan

  Efteranmälan till Elit, Div 1 & 2, kan göras fram tills att startlistan är publicerad. Det går inte att vara "reserv på plats". 

  Observa att en efteranmälan tas emot i anmälningsordning, alltså om tävlingen har fullt startfält så placeras spelaren sist på reservlistan. Således har spelarens ranking eller HCP ingen betydelse vid en efteranmälan. Efteranmälan till tävlingar med fullt startfält görs via mejl till juniortavling@golf.se (ej telefon).

  Efteranmälan till division 3 görs av spelaren själv fram tills att startlistan är publicerad. (Obs! Gäller tävlingar som inte har fullt startfält). Sök upp tävlingen i Min Golf genom att trycka på "Sök tävling". Sök på "Svenska Juniortouren" och när du hittat rätt tävling i listan så klickar du på den. Tryck sedan på anmäl och följ anvsiningarna. 

  Om du vill efteranmäla dig till en tävling i Division 3 med fullt startfällt mejlar du till juniortavling@golf.se och anger ditt golf-id, vilken tävling du vill spela, samt att du vill stå på reservlistan. 

   

  Du får absolut inte vara anmäld till fler än en (1) tävling på samma nivå!

   

  Sena återbud


  När registreringstiden har gått ut för Elit, Div.1 & 2 kan återbud endast lämnas till tävlingens Tournament Director. Givetvis är det ibland oförutsägbara anledningar som gör att du tätt inpå tävlingen måste lämna återbud, men kom ihåg att sena återbud kan göra det väldigt svårt för reserver att ta din plats. Alltså, lämna återbud så fort du vet att du inte kan deltaga. 

  Återbud Div 3 görs via Min Golf eller till juniortavling@golf.se . När startlistan är publicerad så görs återbud direkt till tävlingsledningen klubben. 

  No-Show


  En spelare som finns på publicerad startlista och som inte kommer till start samt inte lämnar återbud, är skyldig att betala anmälningsavgiften och får dessutom en varning. Om detta händer en andra gång blir spelaren återigen skyldig att betala anmälningsavgiften men blir även avstängd i nästkommande omgång. 

   

  Startlistor


  Kl.20.00 två dagar innan tävlingen publiceras startlistan

   

  På följande tävlingar finns det platser kvar i startfältet:

   

  Elit: Inga lediga platser 

  Div.1: Inga lediga platser 

  Div.2: Lediga platser på följande tävlingar

  - Östergötland (Flickor). Anmälan via mejl.

  Division 3: Lediga platser på följade tävlingar

  - Östergötland. Anmälan via Min Golf.

  - Örebro Län. Anmälan via Min Golf.

  - Värmland. Anmälan via Min Golf.

  - Västergötland. Anmälan via Min Golf.

  - Södermanland. Anmälan via Min Golf.

  - Småland. Anmälan via Min Golf.

  - Medelpad. Anmälan via Min Golf.

  - Norr- Västerbotten. Anmälan via Min Golf. 

  - Halland. Anmälan via Min Golf

  - Västmanland. Anmälan via Min Golf

  - Dalarna. Anmälan via Min Golf.

  - Bohuslän-Dal. Anmälan via Min Golf.

  - Blekinge. Anmälan via Min Golf.

   

 13. Svenska juniortourenSvenska Juniortouren #4
 14. Svenska juniortouren

  Svenska Juniortouren #4

  Uttagningen till Svenska Juniortouren omgång fyra är klar. Ett stort antal spelare har anmält sig och nedan följer information till dig som är deltagare, reserv eller vill göra en efteranmälan.

  Registrering. 

  Ska göras senast 12.00 tre dagar innan första tävlingsdag för spelare på Elit, Div.1 & 2. Spelaren registrerar sig genom att bekräfta sin plats och betala anmälningsavgiften. Gå in på Min Golf och klicka på din golfkalender.

  Spelare som inte registrerar sig riskerar att mista sin plats i tävlingen. Skulle spelaren vara reserv på en nivå högre, så går det fortfarande bra att registrera sin plats på den nivå spelaren har kommit in på. Man "tappar" alltså inte sin reservplats när registrering görs på nivån under. Skulle du komma med på högre nivå så betalas anmälningsavgiften för den lägre nivån tillbaka. Mejla då kvittot till juniortavling@golf.se . Viktigt att detta görs skyndsamt så att en reserv kan ersätta dig.

  Alla anmälningsavgifter betalas i Min golf.

  Division 3 kräver ingen registrering...
  ... men anmälningsavgiften ska vara betald innan spelaren slår sitt första slag i tävlingen.

   

  Reservhantering

  Om en spelare via reservlistan kommer in på en nivå högre, så måste spelaren göra avanmälan i Min Golf för att bli avanmäld på nivån under. Detta sker INTE automatiskt och avanmälan ska göras skyndsamt för att visa respekt för spelarna på reservlistan på nivåerna under. 

  För dig som är reserv så är det viktigt att dina kontaktuppgifter i Min Golf är aktuella, så att tävlingsledningen kan få tag i dig snabbt ifall du kommer in på tävlingen. Kommer du in på tävlingen senare än tre dygn innan första tävlingsdag, så kommer du bli kontaktad av tävlingens Tournament Director. 

  Efteranmälan

  Efteranmälan till Elit, Div 1 & 2, kan göras fram tills att startlistan är publicerad. Det går inte att vara "reserv på plats". 

  Observa att en efteranmälan tas emot i anmälningsordning, alltså om tävlingen har fullt startfält så placeras spelaren sist på reservlistan. Således har spelarens ranking eller HCP ingen betydelse vid en efteranmälan. Efteranmälan till tävlingar med fullt startfält görs via mejl till juniortavling@golf.se (ej telefon).

  Efteranmälan till division 3 görs av spelaren själv fram tills att startlistan är publicerad. (Obs! Gäller tävlingar som inte har fullt startfält). Sök upp tävlingen i Min Golf genom att trycka på "Sök tävling". Sök på "Svenska Juniortouren" och när du hittat rätt tävling i listan så klickar du på den. Tryck sedan på anmäl och följ anvsiningarna. 

  Om du vill efteranmäla dig till en tävling i Division 3 med fullt startfällt mejlar du till juniortavling@golf.se och anger ditt golf-id, vilken tävling du vill spela, samt att du vill stå på reservlistan. 

   

  Du får absolut inte vara anmäld till fler än en (1) tävling på samma nivå!

   

  Sena återbud


  När registreringstiden har gått ut för Elit, Div.1 & 2 kan återbud endast lämnas till tävlingens Tournament Director. Givetvis är det ibland oförutsägbara anledningar som gör att du tätt inpå tävlingen måste lämna återbud, men kom ihåg att sena återbud kan göra det väldigt svårt för reserver att ta din plats. Alltså, lämna återbud så fort du vet att du inte kan deltaga. 

  Återbud Div 3 görs via Min Golf eller till juniortavling@golf.se . När startlistan är publicerad så görs återbud direkt till tävlingsledningen klubben. 

  No-Show


  En spelare som finns på publicerad startlista och som inte kommer till start samt inte lämnar återbud, är skyldig att betala anmälningsavgiften och får dessutom en varning. Om detta händer en andra gång blir spelaren återigen skyldig att betala anmälningsavgiften men blir även avstängd i nästkommande omgång. 

   

  Startlistor


  Kl.20.00 två dagar innan tävlingen publiceras startlistan

   

  På följande tävlingar finns det platser kvar i startfältet:

  (Observera att i denna omgång spelas 36 hål även på Div.3)

  Elit: Inga lediga platser 

  Div.1: Inga lediga platser 

  Div.2: Lediga platser på följande tävlingar

  - Norr- Västerbotten (anmälan via mejl). 

  Division 3: Lediga platser på följade tävlingar

  - Östergötland. Anmälan via Min Golf.

  - Örebro Län (Flickor). Anmälan via mejl.

  - Västergötland. Anmälan via mejl.

  - Värmland. Anmälan via Min Golf.

  - Uppland. Anmälan via mejl.

  - Södermanland. Anmälan via mejl.

  - Småland (Flickor). Anmälan via mejl.

  - Skåne (Flickor). Anmälan via mejl.

  - Jämtland-Härjedalen. Anmälan via Min Golf.

  - Halland (Flickor). Anmälan via mejl.

  - Dalarna. Anmälan via Min Golf.

  - Bohuslän-Dal (Flickor). Anmälan via mejl.

  - Blekinge. Anmälan via Min Golf.

   

 15. Svenska juniortourenSvenska Juniortouren #3
 16. Svenska juniortouren

  Svenska Juniortouren #3

  Uttagningen till Svenska Juniortouren omgång tre är klar. Ett stort antal spelare har anmält sig och nedan följer information till dig som är deltagare, reserv eller vill göra en efteranmälan.

  Registrering. 

  Ska göras senast 12.00 tre dagar innan första tävlingsdag för spelare på Elit, Div.1 & 2. Spelaren registrerar sig genom att bekräfta sin plats och betala anmälningsavgiften. Gå in på Min Golf och klicka på din golfkalender.

  Spelare som inte registrerar sig riskerar att mista sin plats i tävlingen. Skulle spelaren vara reserv på en nivå högre, så går det fortfarande bra att registrera sin plats på den nivå spelaren har kommit in på. Man "tappar" alltså inte sin reservplats när registrering görs på nivån under. Skulle du komma med på högre nivå så betalas anmälningsavgiften för den lägre nivån tillbaka. Mejla då kvittot till juniortavling@golf.se . Viktigt att detta görs skyndsamt så att en reserv kan ersätta dig.

  Alla anmälningsavgifter betalas i Min golf.

  Division 3 kräver ingen registrering...

  ... men anmälningsavgiften ska vara betald innan spelaren slår sitt första slag i tävlingen.

  Reservhantering

  Om en spelare via reservlistan kommer in på en nivå högre, så måste spelaren göra avanmälan i Min Golf för att bli avanmäld på nivån under. Detta sker INTE automatiskt och avanmälan ska göras skyndsamt för att visa respekt för spelarna på reservlistan på nivåerna under. 

  För dig som är reserv så är det viktigt att dina kontaktuppgifter i Min Golf är aktuella, så att tävlingsledningen kan få tag i dig snabbt ifall du kommer in på tävlingen. Kommer du in på tävlingen senare än tre dygn innan första tävlingsdag, så kommer du bli kontaktad av tävlingens Tournament Director. 

  Efteranmälan

  Efteranmälan till Elit, Div 1 & 2, kan göras fram tills att startlistan är publicerad. Det går inte att vara "reserv på plats". 

  Observa att en efteranmälan tas emot i anmälningsordning, alltså om tävlingen har fullt startfält så placeras spelaren sist på reservlistan. Således har spelarens ranking eller HCP ingen betydelse vid en efteranmälan. Efteranmälan till tävlingar med fullt startfält görs via mejl till juniortavling@golf.se (ej telefon).

  Efteranmälan till division 3 görs av spelaren själv fram tills att startlistan är publicerad. (Obs! Gäller tävlingar som inte har fullt startfält). Sök upp tävlingen i Min Golf genom att trycka på "Sök tävling". Sök på "Svenska Juniortouren" och när du hittat rätt tävling i listan så klickar du på den. Tryck sedan på anmäl och följ anvsiningarna. 

  Om du vill efteranmäla dig till en tävling i Division 3 med fullt startfällt mejlar du till juniortavling@golf.se och anger ditt golf-id, vilken tävling du vill spela, samt att du vill stå på reservlistan. 

   

  Du får absolut inte vara anmäld till fler än en (1) tävling på samma nivå!

   

  Sena återbud

  När registreringstiden har gått ut för Elit, Div.1 & 2 kan återbud endast lämnas till tävlingens Tournament Director. Givetvis är det ibland oförutsägbara anledningar som gör att du tätt inpå tävlingen måste lämna återbud, men kom ihåg att sena återbud kan göra det väldigt svårt för reserver att ta din plats. Alltså, lämna återbud så fort du vet att du inte kan deltaga. 

  Återbud Div 3 görs via Min Golf eller till juniortavling@golf.se . När startlistan är publicerad så görs återbud direkt till tävlingsledningen klubben. 

  No-Show

  En spelare som finns på publicerad startlista och som inte kommer till start samt inte lämnar återbud, är skyldig att betala anmälningsavgiften och får dessutom en varning. Om detta händer en andra gång blir spelaren återigen skyldig att betala anmälningsavgiften men blir även avstängd i nästkommande omgång. 

  Startlistor

  Kl.20.00 två dagar innan tävlingen publiceras startlistan

   

  På följande tävlingar finns det platser kvar i startfältet:

  (Observera att i denna omgång spelas 36 hål även på Div.3)

  Elit: Inga lediga platser 

  Div.1: Inga lediga platser 

  Div.2: Inga lediga platser

  Division 3: Lediga platser på följade tävlingar

  Blekinge (Flickor. Anmäl via mejl)

  Bohuslän-Dal (Pojkar och Flickor)

  Dalarna (Pojkar och Flickor)

  Gästrike-Hälsinge (Pojkar och Flcikor)

  Göteborg (Flickor. Anmäl via mejl)

  Halland (Flickor. Anmäl via mejl)

  Jämtland-Härjedalen (Pojkar och Flickor)

  Norr-västerbotten (Pojkar och Flickor)

  Skåne (Flickor. Anmäl via mejl)

  Småland (Pojkar och Flickor)

  Södermanland (Flickor. Anmäl via mejl)

  Värmland (Pojkar och Flickor)

  Västergötland (Flickor. Anmäl via mejl)

  Örebro (Pojkar och Flickor)

  Östergötland (Pojkar och Flickor)