Ett roligt och utvecklande endagars golfläger för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Lördag 6 augusti – på sju olika golfklubbar runtom i Sverige. Alla är välkomna, oavsett tidigare golferfarenhet!

Inbjudan 

Välkommen till ett golfläger för dig mellan 7 och 15 år med funktionsnedsättning (fysisk, intellektuell eller neuropsykiatrisk). 

Lägret passar både dig som redan spelar golf och dig som är nyfiken på att börja.

Datum: Lördag 6 augusti 2022

Tid:  10.00–17.00

Plats:  Sju golfklubbar runtom i Sverige: 
Malmö Burlöv GK, Växjö GK, Borås GK, Kumla GK, Botkyrka GK, Gävle GK och Umeå GK.

Deltagare:  Max 15 barn och ungdomar per ort, med varsin medföljande förälder eller annan ledsagare.

Ladda ner inbjudan som PDF eller läs mer nedan

Välkommen till en rolig dag fylld av golfglädje!

Anmälan

Senast 1 augusti via denna länk – först till kvarn.  

I anmälan ska du ange vilken av de sju orterna du vill delta på samt namn, ålder, eventuell golferfarenhet samt typ av funktionsnedsättning, så att vi kan förbereda lämplig utrustning och hjälpmedel.

Kostnadsfritt

Jag känner väldigt starkt för att kunna hjälpa barn och ungdomar att leva ut sina drömmar. – Henrik Stenson

Henrik Stenson Paragolf Camp har möjliggjorts med stöd från Henrik Stenson Foundation och Royal & Ancient. Majorvinnaren Henrik Stenson är ambassadör för paragolf i Sverige.

Lägret är därför kostnadsfritt för deltagarna och en medföljande förälder/ledsagare. Detta inkluderar lunch, fika samt lån av golfutrustning och hjälpmedel för dig som behöver.

Resekostnader till och från lägret står deltagaren själv för.

Kursledare

Lägren kommer att hållas av golftränare på respektive golfklubb med god erfarenhet av golfverksamhet för personer med funktionsnedsättning.

Nyfiken på paragolf?

Är du intresserad av att börja med golf, men har inte möjlighet att vara med på lägret? I dagsläget finns ett 80-tal golfklubbar runtom i Sverige med verksamhet för både barn och vuxna med funktionsnedsättning. Ta kontakt med en golfklubb nära dig och fråga vad de har att erbjuda. 

Läs mer om paragolf

Hitta en golfklubb nära dig

För mer information, kontakta:

Porträttbild på Ulrika.
  • Ulrika Jorsell
  • Idrottsrådgivare. Distrikt: Gästrike-Hälsinge, Jämtland-Härjedalen, Medelpad, Ångermanland, Norr- och Västerbotten. Ansvarig för paragolf.
  • Tel: 08-622 15 53