Sökresultat för "" (100 träffar)

Visar 12 av 100 träffar Sortera efter: Relevans / Datum
 1. Golf som rehab

  Ja till livskvalitet, glädje och friskvård för personer med funktionsnedsättning! Läs mer om hur paragolf kan bidra till ökad rehabilitering.
 2. Till paragolfansvariga i distriktsförbunden

  Till paragolfansvariga i distrikten Paragolf ska en bredare bas i Golfsverige och därför har distrikten en viktig roll för att involvera fler golfklubbar att starta paragolfverksamhet och utbilda ledare.
 3. Paragolfens historia

  Här kan du läsa Handigolfens historia genom tiden.
 4. Paragolfverksamhet på golfklubben

  Hur startar man upp handigolfverksamhet sin klubb? Det kan du läsa om här!
 5. Stimulansbidrag till paragolfverksamhet

  Vill du söka bidrag för att starta upp paragolfverksamhet? kan du söka Folksams stimulansbidrag. Vad som krävs kan du läsa här.
 6. Henrik Stenson paragolfläger 2020

  Henrik Stenson Paragolfläger, ett roligt och utvecklande läger för barn och ungdomar 715 år med funktionsnedsättning. 89 augusti 2020 Kallfors Golfklubb.
 7. Paragolf på SM-veckan

  Paragolf SM-veckan Resultat Här hittar du resultaten i 2019 års SM-tävling funkar det Logo SM-veckan utan ort SM i paragolf avgörs med slagtävling scratch över 36 hål. De tävlande har antingen fysisk
 8. Paragolf Tour

  Välkomna till touren för synskadade, fysiskt funktionsnedsatta samt för intellektuellt/psykiskt funktionsnedsatta golfare.
 9. Paragolf

  Funktionsnedsättning är inget hinder för att börja spela golf. Du kan spela SM, bli tourspelare och paragolflandslaget.
 10. Paragolf på SM-veckan

  Paragolf SM-veckan Resultat Här hittar du resultaten i 2019 års SM-tävling funkar det Logo SM-veckan utan ort SM i paragolf avgörs med slagtävling scratch över 36 hål. De tävlande har antingen fysisk
 11. Paragolf

  Paragolflandslagen jobbar för att spetsa verksamheten för Sveriges bästa paragolfare, att de får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas och toppen.
 12. Paragolf

  Här hittar du information om och anmälan till webbaserade utbildningar inom paragolf. SGF erbjuder även klubbesök som extra hjälp.