Regelappen

Ladda ner appen Regler för golfspel, så har du alltid regelboken med dig när du spelar. Den är kostnadsfri och finns på svenska i App Store och Google Play.

Ladda ner regelappen i din mobil

Med den officiella – och kostnadsfria – appen Regler för golfspel 2023 har du alltid regelboken tillgänglig när du är ute och spelar golf.

Mer om regelappen

Regler för golfspel är framtagen av R&A och finns tillgänglig på flera språk inklusive svenska. Gå till inställningar för att ställa in ditt önskade språk.

Appen innehåller nästan 30 illustrationer och över 50 instruktionsvideor som hjälper till att förklara reglerna och ge vägledning vid många vanliga situationer.

Med regelappen i mobilen får du tillgång till hela regelboken, men också andra bra funktioner som gör det enkelt och kul att ära dig mer om golfregler. Vad sägs om:

  • "Spelarens regelsökare" hjälper dig att snabbt hitta en sammanfattning av den regel du behöver för att besvara dina frågor om en regelsituation.

  • "Lär"-sektionen, där du bland annat hittar en videospelare där du kan se alla regelfilmer på ett ställe.

  • Regelquiz i tre nivåer, nybörjare, medel och avancerad. Perfekt för att se vad du kan, och friska upp minnet inför eller under säsongen. Du hittar dem i "Lär" -sektionen.

Mer om golfregler

Är du golfspelare och vill veta mer om regler? Klicka här!

Är du engagerad i klubb eller distrikt och vill veta mer om regler? Klicka här!