Spar tid och pengar med Ahlsell

Ahlsells produktutbud och leveransvillkor till golfklubbar förbättrar inköpsrutiner och sänker driftskostnader. Avtalet omfattar förmånliga priser och skräddarsydda erbjudanden till klubbar. Dessutom finns en utbildningsfond som ger klubbens anställda möjligheten till kompetensutveckling.

Aktuella kampanjer

På Kampanjtorget hittar du alltid aktuella och förmånliga kampanjpriser som gäller för Ahlsells kunder.

Ahlsell skapar också golfspecifika erbjudanden för klubbar som registrerat sig som kunder. Dessa erbjudanden syns nedan. 

Laddningsstationer till klubbens parkering

Helhetskoncept för golfklubbar

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden och tillhandahåller produkter som täcker stora delar av drifts- och underhållsbehovet på en golfanläggning. Med över 100 000 lagerförda artiklar lever Ahlsell upp till branschens höga krav på tillgänglighet. I sortimentet ingår allt från ljuskällor och förnödenheter till klubbhusen, verktyg och arbetskläder till banarbetaren till dränering och VA-material till banan.

Ahlsell

Ahlsell kan hjälpa golfklubbar att ta ett helhetsgrepp över sina inköp och även styra mot energieffektivisering, hållbarhet och andra önskade mervärden. Genom samarbetet med SGF erbjuder Ahlsell förmånliga avtalspriser och kommer dessutom att ta fram erbjudanden som passar in i en golfklubbs inköpsbehov och inköpstider. 

Ahsell erbjuder ett helhetskoncept där du som kund har tillgång till hela sortimentet genom en kontaktperson. Beställer du dina produkter hos din lokala säljare eller via webbutiken kan du få varorna levererade till klubben redan nästa dag. Uppstår akuta behov för dagen finns Ahlsells 100 butiker redo att hjälpa dig. För att hitta din närmaste säljare, se listan nedan eller ladda ner kontaktlistan som PDF

 1. Hitta din närmaste säljare
 2. Övre Norrland

  Helen Jonsson, Umeå
  072-581 73 55
  helen.m.jonsson@ahlsell.se

  Andreas Jatko, Luleå
  070-272 50 30
  andreas.jatko@ahlsell.se


  Nedre Norrland

  Thomas Olsson, Gävle
  070-398 68 58
  thomas.olsson@ahlsell.se

  Mattias Thudin, Sundsvall
  072-580 21 48
  mattias.thudin@ahlsell.se


  Stockholm

  Johan Sundstedt, Sollentuna
  072-703 98 65
  johan.sundstedt@ahlsell.se

  Johan Brassart, Uppsala
  076-116 92 65
  johan.brassart@ahlsell.se


  Mellan

  Fredrik Malmström, Örebro
  073-058 44 20
  fredrik.malmstrom@ahlsell.se

  Stefan Magnusson, Örebro
  072-568 73 61
  stefan.magnusson@ahlsell.se


  Öst

  Linus Skärbring, Linköping
  070-234 15 17
  linus.skarbring@ahlsell.se

  Peter Högberg, Norrköping
  076-115 84 37
  peter.r.hogberg@ahlsell.se

  Sydost

  Björn Mörkved, Jönköping
  076-808 71 82
  bjorn.morkved@ahlsell.se

  Robert Fredriksson, Jönköping
  072-568 73 49
  robert.fredriksson@ahlsell.se


  Väst

  Tommy Bogren, Trollhättan
  070-204 66 74
  tommy.bogren@ahlsell.se

  Anna Ehn, Skövde
  072-581 72 05
  anna.ehn@ahlsell.se


  Syd

  Mikael Thomassen, Malmö
  072-581 72 01
  mikael.thomassen@ahlsell.se

  Lina Werner, Helsingborg
  072-586 16 47
  lina.werner@ahlsell.se

Så här kommer du igång

 1. Skapa ett konto
 2. Fyll i en kreditansökan på Ahlsells hemsida. De gör en sedvanlig kreditprövning, lägger upp ett kundnummer och kopplar avtalet 80130. Om du uppger din e-postadress i ansökan får du inloggningsuppgifter till webbutiken, även den mobila. Härifrån kan du sedan se alla dina avtalspriser. 

 3. Handla i butik
 4. Ahlsell har ett rikstäckande butiksnät med drygt 100 butiker. Butikerna tillhandahåller de mest frekventa artiklarna inom företagets produktområden. Behöver du komplettera med artiklar från centrallagret får du hjälp av butikspersonalen och har materialet på plats dagen efter. Din närmaste butik hittar du på www.ahlsell.se.

 5. Handla via webbutiken
 6. I webbutiken har du som kund tillgång till hela sortimentet dygnet runt. Där finns alltid de senaste produkterna och aktuell information. Här hittar du dina avtalspriser och du ser direkt om produkten finns i lager eller i en butik nära dig. Du får inloggningsuppgifter till webbutiken efter att du fyllt i din kreditansökan. 

 7. Handla via mobilen
 8. Ahlsells mobila webbutik är en smidigare version av den vanliga webbutiken. Den är enkel och lättanvänd med bara de viktigaste funktionerna. Du loggar in via en app i telefonen eller via telefonens webbläsare. Samma inloggningsuppgifter gäller som till den stora webbutiken.Så här kommer du igång:

  1. Ladda ner nya Ahlsell-appen och klicka på den

  2. Registrera dig som användare (om du inte gjort detta tidigare i den vanliga webbutiken)

  3. Logga in och börja utforska butiken

 9. Produktkataloger
 10. Ahlsell har ett brett utbud av produktkataloger som du kan beställa via din kontaktperson eller via hemsidan under prislistor och dokumentation. 

 11. Leveransvillkor
 12. Ahlsell levererar fraktfritt vid order över 4 000 kronor ex moms. Engångsemballage ingår i priset men eventuella pallar och pallkragar debiteras och krediteras vid retur med 20 procents returavdrag.

 13. Returer
 14. Varje retur av gods måste föregås av en överenskommelse mellan Ahlsell och köpare. En administrativ avgift på 100 kronor tas ut på alla returer. Varuvärde understigande 500 kronor krediteras ej.

  Varor som returneras förutsätts vara i samma skick som då de togs emot. I de fall returen föranletts av fel som Ahsell är ansvariga för krediteras kunden fakturerat belopp utan avdrag. I övriga fall sker ett returavdrag på 20 procent om ordernummer eller fakturanummer uppges. I annat fall görs ett avdrag på 35 procent.

  Specialbeställda produkter krediteras endast efter överenskommelse med Ahlsells leverantör.

För mer information, kontakta

Porträttbild på Anders Dalered.