Dra nytta av förmåner och rabatter framförhandlade till Golfsverige för att minska kostnader, öka medlemsservicen, utveckla verksamheten och skapa nya intäktsmöjligheter.

 1. Ahlsell – produkter för hela golfanläggningen
 2. Ahlsell logga

  Ahlsell är namnpartner till den svenska proffstouren för damer, Ahlsell Nordic Golf Tour. Tävlingarna ingår i LET Access Series (LETAS), undertouren till Ladies European Tour. Därigenom bidrar Ahlsell till att Sveriges bästa tjejer får möjlighet att tävla på internationell nivå. Ahlsell är även partner till herrarnas proffstour, Cutter & Buck Tour.

  Ahlsell tillhandahåller produkter som täcker stora delar av drifts- och underhållsbehovet på en golfanläggning. I sortimentet ingår allt från ljuskällor och förnödenheter till klubbhuset, verktyg och arbetskläder för banarbetaren till dränering och VA-material till banan.

  Genom partneravtalet med SGF erbjuder Ahlsell ett golfavtal som är tillgängligt för alla anslutna golfklubbar. Avtalet omfattar förmånliga priser och skräddarsydda erbjudanden till klubbar.

  Läs mer om golfavtalet ➤

 3. Ár Functional – Officiell sportdryck Swedish Golf Team
 4. Ar Functionals logotyp

  Nu kan ni som klubb beställa landslagens officiella sportdryck, Edition 7, och övriga produkter från Ár Functionals sortiment av funktions- och energidrycker.

  Är ni intresserade?
  Kontakta försäljningschef Mats Palm, mats.palm@arebeveragegroup.com eller 070-396 76 20.

  Läs mer om Edition 7 i denna pdf.

  Se hela sortimentet och läs mer om Ár Functionals här ➤

   

 5. Elite Hotels – boende och konferens för klubbar och spelare
 6. Elite logo 180x110

  Elite Hotels är officiell partner till de svenska proffstourerna Ahlsell Nordic Golf Tour (dam) och Cutter & Buck Tour (herr). Genom avtalet erbjuder de förmånliga priser på boende och konferens för tourspelare samt SGF.

  Golfklubbar och golfdistriktsförbund har också tillgång till förmånliga avtalspriser på boende och konferens på samtliga Elite Hotels i Sverige.

   

  För hotellbokning, kontakta Anneli Engardt på Svenska Golfförbundet för att få tillgång till:

  ➤ Bokningskod för boende för personal på klubb och distrikt.
  ➤ Bokningskod för klubbar som har spelare som ska tävla.

  Priserna styrs av tillgång och efterfrågan och bokningar görs på elite.se

  För konferensbokning, skicka en förfrågan direkt till respektive hotell eller via elite.se/konferens. Hänvisa till avtalet med Svenska Golfförbundet.

 7. Enkla Elbolaget – 100% förnybar el, solceller och elbilsladdning
 8. Enkla elbolaget partnerlogotyp

  Enkla Elbolaget är officiell partner till Folksam Paragolf Tour och Cutter & Buck Tour.

  De har också erbjudanden på el, elbilsladdning och solceller till golfklubbar och klubbmedlemmar.

  Enkelt och smart med elfonden Relaxa

  Elfonden Relaxa är ett smart elavtal där våra fondförvaltare tar hand om inköpet av el. Är du med i vår fond behöver du med andra ord inte hålla koll på stigande eller sjunkande elpriser, det har våra förvaltare koll på. Går priserna upp, köper vi helt enkelt in mindre, går priserna ner, köper vi in mer till fonden.

  Elfond – hur funkar det?

  Elmarknadens priser stiger upp och ner hela tiden. Våra fondförvaltare bevakar därför elmarknaden konstant för att kunna gör smarta elinköp till fonden när priset på el är som mest fördelaktigt. Målet? Att jämna ut elmarknadens toppar och försöka uppnå ett så bra elpris som möjligt för dig och alla andra kunder som tar del av fonden.

  Elfonden Relaxa är ingen garanti för det lägsta priset varje månad. Däremot lovar vi att hela tiden sträva efter att uppnå bästa resultat.

  1000 kr för varje medlem som tecknar elavtal hos oss

  Vi ger er chansen att stärka golfklubbens ekonomi för att kunna göra mer satsningar till förmån för era medlemmar genom vårt föreningssamarbete. För varje medlem som tecknar vårt elavtal elfonden Relaxa får klubben 1000 kr. Som extra bonus får föreningen dessutom 10 000 kr extra i mängdbonus när 100 medlemmar anslutit sig till oss. En win-win för båda parter där medlemmarna får ett smart elavtal och ni får mer pengar att satsa på klubben.

  Solcellsenergi med solanläggning

  Att investera i solceller är en bra lösning för att minska klubbens elkostnader nu och i framtiden. Vi hjälper gärna till och räknar på ett förslag till klubben.

   

  Vill du veta mer?

  Kontakta gärna någon av våra säljare för att prata mer om elfonden Relaxa, samarbete eller solceller.

  Marcus Boje
  marcus.boje@enklaelbolaget.se
  072-230 77 91

  Viktor Ebbinge
  viktor.ebbinge@enklaelbolaget.se
  072-737 70 50

  Eller läs mer på enkla.se

 9. Epassi – portal för friskvårdsbidrag
 10. Epassi är partner till Helsingborg Open, SGF:s Europatourtävling för damer.

  Epassi är en digital friskvårdsportal som hjälper arbetsgivare att öka välmåendet hos sina anställda.

  Genom partnerskapet med Svenska Golfförbundet via Helsingborg Open har alla Sveriges golfklubbar möjlighet att hitta nya intäkter och få synlighet mot Epassis 900 000 användare. 

  Fokus och mål ska ligga på att öka greenfeespel och rangeträning, samt erbjuda nybörjakurser direkt till Epassis användare.

  Läs mer om hur ni som klubb ansluter er och vilka villkor som gäller i denna pdf

   

 11. Folksam – försäkringar för klubb och medlemmar
 12. Logo Folksam, blå text på vit bakgrund

  Folksam är huvudpartner till Svenska Golfförbundet. Genom det stöttar man flera delar av SGF:s verksamhet, bland annat som namnpartner till Folksam Paragolf Tour.

  Folksam erbjuder anpassad försäkring – Svensk Golfbaneförsäkring – utifrån klubbarnas vardag och de skador som kan drabba en golfanläggning. Förutom omfattande egendomsförsäkring som innehåller bland annan vildsvinsskadeförsäkring finns många andra fördelar, som exempelvis olycksfallsförsäkring för ideellt arbetande och trygghetsbesiktning från Anticimex. Folksam kan självklart även hjälpa till att försäkra klubbens fordon, både registrerade och oregistrerade.

  Folksam är huvudpartner till Svenska Golfförbundet och försäkringsgivare till SGF:s Medlemsförsäkring. Försäkringen gäller för medlemmar i en golfklubb ansluten till SGF och täcker om medlemmen skadas eller råkar skada någon annan eller någon annans saker i samband med golfspel i Sverige. Försäkringen gäller även i Europa, om anläggningen har medlemskap i landets golfförbund.

  Alla klubbar som är anslutna till SGF omfattas av RF Föreningsförsäkring Bas. Grundförsäkringen innehåller bland annat ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring för ledare och ideella i samband med idrottsverksamhet.

  Folksam erbjuder också stimulansbidrag till golfklubbar som har eller vill starta paragolfverksamhet, och är även stolt huvudpartner till Folksam Paragolf Tour.

  Vid frågor kring Folksams försäkringar, kontakta thomas.bergman@golf.se.

   

 13. Greatdays – Greenfee Företag och upplevelsepresenter
 14. Logga Greatdays

  Greatdays är officiell partner till den nordiska proffstouren för herrar, Cutter & Buck Tour.

  Greenfee Företag

  Greatdays sköter SGF:s greenfeecheckar Greenfee Företag via licens. Genom Greenfee Företag kan företag köpa greenfeecheckar som gäller på över 400 golfklubbar i Sverige, inklusive ett reklampaket.

  Läs mer och se hur klubben löser in checkarna 

  Golfpaket som upplevelsepresent

  Greatdays erbjuder också klubbar att vara delaktiga i en upplevelsepresent i form av ett golfpaket som säljs via både retail och webb. Produkten innehåller ett värdebevis som berättigar innehavaren till greenfee hos de klubbar och anläggningar som väljer att medverka. Läs mer om golfpaketet här

  Det är upp till klubben att ta ställning till om ni vill ta emot gäster med värdebevis, och således få möjlighet att ta emot nya spelare som fått en golfupplevelse i present. 

  Grundidén är att paketet ska innehålla greenfee för två personer. Klubben kan dock specificera tillgängligheten, till exempel greenfee för två personer måndag–fredag.

  Upplevelsen kostar 990 kronor för köparen. Greatdays tar 20 % i provision för att marknadsföra och sälja paketet i sina olika kanaler. Det innebär att klubben erhåller 796 kronor inkl. moms för varje mottaget värdebevis.

  Fördelar för klubben:

  ✓ Nya gäster/kunder i form av presentmottagare av golfpaket som annars kanske inte hade besökt just din klubb.
  ✓ Exponering mot cirka 5 miljoner kunder per vecka via Greatdays.se, Icaupplevelser.se samt över 1 100 återförsäljare.
  ✓ Nya intäkter.
  ✓ Ingen risk eller kostnad för dig som klubb. Ni tar emot gäster med värdebevis och får betalt efter levererad tjänst.
  ✓ Greatdays står för förpackning, provisioner, logistik, kundtjänst.
  ✓ Greatdays tar hand om all administration. Du rapporterar bara in den unika koden från värdebeviset i en webbportal, så skapas underlag och månadsvis utbetalning automatiskt från Greatdays till klubben.
  ✓ Kunden bokar själv sin upplevelse i mån av plats, precis som en vanlig greenfeegäst.

  Låter det intressant?

  Mejla klubbens namn, kontaktperson, e-post, telefon, bankgironummer samt önskat erbjudande, t.ex. ”Greenfee månd–sönd för två personer” till  partner@greatdays.se.

  Kontaktpersoner på Greatdays:

  Amanda Lindberg 08-120 27 501, amanda@greatdays.se
  Björn Carlnäs 073-741 78 52, bjorn@greatdays.se

  Läs mer på greatdays.se

   

 15. Kontorab – kontorsprodukter till förmånliga avtalspriser
 16. Kontorab är kategoripartner till Ahlsell Nordic Golf Tour och Cutter & Buck Tour. Avtalet innebär att ni som golfklubb eller golfdistriktsförbund erhåller förmånliga priser på hela vårt sortiment.

  Sortimentet består, utöver kontorsprodukter, även av profilmaterial, arbetskläder med mera. Med hjälp av våra säljare skräddarsyr vi gärna både prisbild och sortiment utifrån era individuella behov.

  Vill du få tillgång till kundnummer och lösenord till vår webshop? Kontakta då våra medarbetare på kundtjänst – 011-440 15 15 eller order@kontorab.se.

  Läs mer på kontorab.se

   

 17. MoreGolf Mastercard – golfens betal- och kreditkort med delbetalningstjänst
 18. MoreGolf Mastercard är huvudpartner till Svenska Golfförbundet. Man är med och stöttar flera verksamhetsområden, som proffstourerna, paragolf med mera.

  MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB.

  ☛ Med kortet samlar du bonus på det du handlar. Bonusen kan du använda som betalning för till exempel ny utrustning och greenfee.
  ☛ Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben utan ränta.
  ☛ Försäkringar för dig som golfare.

  Läs mer om kortet och fördelarna med kortet på golf.se/moregolf

  0 kronor i årsavgift till klubbens anställda

  Golfklubbar (GAF-medlemmar) anslutna till Svenska Golfförbundet samt Golfstore-medlemmar får MoreGolf Mastercard för 0 kronor i årsavgift (ordinarie årsavgift 295 kr/år) för sina anställda. Kontakta anneli.engardt@golf.se på SGF, för mer information.

  Delbetalning av årsavgiften

  Golfaren har möjlighet att delbetala sin årsavgift till golfklubben på 6 eller 12 månader, räntefritt, med ett MoreGolf Mastercard. Klubben får betalt direkt och medlemmen får avgiften på delbetalning. 

  Avgift delbetalning 39 kr per månad, exempel vid köp på 10 000 kr:

  12 månader: effektiv ränta, 8,87%, sammanlagt belopp att betala 10 468 kr, månadsbelopp 872 kr.
  6 månader: effektiv ränta, 8,28%, sammanlagt belopp att betala 10 234 kr, månadsbelopp 1706 kr.

  Mer information på golf.se/delbetalning.

  Inlösen MoreGolf Mastercard bonuscheck

  När golfklubben tar emot en MoreGolf Mastercard bonuscheck får klubben 100 % i ersättning. Bonuscheckarna löser klubben in hos Strömbergs.

  Läs mer här

  Fakta MoreGolf Mastercard

 19. Spendrups/Mariestads Alkoholfri – kylda drycker för hela anläggningen
 20. Logo Mariestads

  Spendrups är, via varumärket Mariestads Alkoholfri, officiell partner till de svenska proffstourerna Ahlsell Nordic Golf Tour (dam) och Cutter & Buck Tour (herr). Spendrups är även kategoripartner till juniortävlingen Teen Cup via varumärket Loka.

  Spendrups har ett dryckesavtal till alla golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet. Det innebär förmånliga priser för klubben och klubbens krögare.

  Läs mer i Spendrups säljblad

  Är ni intresserade?
  Kontakta ansvarig KAM Daniel Olivecrona, daniel.olivecrona@spendrups.se 

 21. Strihl – belysningsprodukter för att förlänga säsongen
 22. Logo Strihl.

  STRIHL är kategoripartner till Cutter & Buck Tour. STRIHL erbjuder golfklubbar produkter för helhetslösningar till utomhusbelysning på anläggningen.

  Förläng golfsäsongen

  Idag kan golfklubbar och spelare förlänga säsongen in på höst- och vinterhalvåret, tack vare fullgod belysning som bara är ett knapptryck bort.

  Vi fick till exempel förtroendet att projektera och leverera belysningsanläggning för träningsområde och drivingrange på Kungsbacka Golfklubb. I samråd med beställare och boende i närområdet har anläggningen utformats för minimal obehagsbländning.

  Läs mer om detta projekt och se filmen på vår webbplats här ➤

  Kostnadsfri belysningsplanering

  Vi optimerar varje enskild anläggning för bästa möjliga slutresultat. Välkommen att kontakta golfansvarig säljare:

  Lukas Wahlberg
  070-830 20 64
  lukas.wahlberg@strihl.se

  Läs mer om STRIHL och utforska sortimentet på strihl.se

 23. Swedbank Pay – prisvärda korttransaktioner via webb och i fysisk miljö
 24. Swedbank som officiell partner

  Swedbank är officiell partner till Svenska Golfförbundet. Som del i avtalet har SGF tillsammans med Swedbank tagit fram ett ramavtal som erbjuder en rationell och prisvärd tjänst avseende inlösen av korttransaktioner i såväl fysisk miljö som vid webbetalningar.

  Avtalet gäller för golfklubbar, golfshopar, restauranger och andra näringsidkare som i någon form är kopplade till en SGF-ansluten klubb.

  För mer information kontakta anders.dalered@golf.se.

   

 25. Volkswagen – förmånliga bilavtal
 26. Volkswagen är officiell partner till Svenska Golfförbundet. 

  Inom avtalet erbjuder Volkswagen förmånliga bilavtal för golfklubbar och golfdistriktsförbund som köper in tjänstebil eller förmånsbil. Det gäller både personbilar och transportbilar.

  Kontakta Anneli Engardt på SGF för mer information kring avtalet.

För mer information, kontakta:

Porträttbild på Anders Dalered.
Anneli