• Huvudpartners: Huvudpartners:

  • Folksam logotyp

Tävlingsprogram 2021

Nedan ser du aktuellt spelschema för Folksam Paragolf Tour samt övriga förbundstävlingar under säsongen. Uppdateras veckovis baserat på coronasituationen. 

Distrikt Datum Tävling/Inbjudan Arrangörsklubb Välkomstbrev
Skåne 29–30 juni Henrik Stenson Paragolf Challenge Bokskogens GK Klicka här
Halland 2–3 juli Folksam Paragolf Tour Haverdals GK
Småland 14–15 augusti Folksam Paragolf Tour Oskarshamns GK
Östergötland 2–3 oktober Folksam Paragolf Tour Landeryds GK
Uppsala 9–10 oktober Folksam Paragolf Tour GolfUppsala Söderby
Övriga tävlingar
Portugal 22–24 augusti EM individuellt Amondoeira Golf Resort
Västergötland 23–24 september SM Match (inbjudningstävling) Skövde GK

Nyheter på Paragolf Tour

Nytt för 2021 är att handicapgränsen i Folksam Paragolf Tour sänks till högst 30 och att klassindelningen för både kategori 1 och 2 ändras till följande:

A-klass: handicap upp till 12,5
B-klass: handicap 12,6–30,0

Tillsammans med distriktsansvariga för paragolf har SGF vidareutvecklat ett nationellt koncept för alla regionala tourer, för att göra dem så bra och likvärdiga som möjligt. Den som inte är kvalificerad att spela på Folksam Paragolf Tour hänvisas till de regionala tourerna. Se aktuellt spelschema via Regionala tourer i menyn ovan.

Ranking

Följ Order of Merit, rankingsystemet över årets tävlingar. Klicka här och växla mellan de olika klasserna (A- och B-klass för kategori 1 respektive 2 samt samt brutto totalt). 

Tävlingsprogram regionala tourer 2021

Utöver SGF:s nationella Folksam Paragolf Tour finns ett antal regionala paragolftourer som arrangeras av golfdistriktsförbunden. För aktuellt spelschema, manualer och anmälan, se rubriken "Regionala tourer" ovan, eller klicka här.

Paragolf på SM-veckan

Här hittar du all information om SM-tävlingarna. OBS! Riksidrottsförbundets SM-vecka 2021 är inställd med anledning av pandemin. Årets planerade tävling blir av, men nu som vanlig deltävling i Folksam Paragolf Tour.