Nyheter

  1. Swedish Challenge: Oliver Wilson vann i Katrineholm
  2. Swedish Golf Tour

    Swedish Challenge: Oliver Wilson vann i Katrineholm

    Den rutinerade engelsmannen, tidigare Ryder Cup-spelare och europatoursegrare, vann årets svenska Challenge Tour-tävling efter särspel mot danske Joachim B. Hansen. Wilson fick motta prischecken på 32 000 euro av värden Robert Karlsson. Bäste svensk blev Upsala GK:s Anton Karlsson, som gjorde HIO under finalvarvet och hamnade på delad tredje plats.

    För nästan exakt tio år sedan spelade de tillsammans för Europa i Ryder Cup på Valhalla Golf Club i Kentucky. På söndagseftermiddagen gav värden Robert Karlsson vinnartrofén i årets Swedish Challenge hosted by Robert Karlsson till Oliver Wilson i solskenet på den 18:e greenen på Katrineholms Golfklubb.

    Under söndagens finalvarv bjöds de totalt 1 300 åskådarna på stor dramatik. Det svängde rejält på ledartavlan och det var ovisst in i det sista. De svenska hoppen, Mikael Lindberg från AIK och Anton Karlsson från Upsala, blandade sig in i toppstriden och satte extra färg på tävlingen. Till slut gav det en meriterande tredje plats för Karlsson och en sjätte plats för Lindberg, ett genombrott för stockholmaren på Challengetouren.

    På Challengetouren fostras framför allt framtidens stjärnor. Samtidigt är det touren som ger före detta stjärnor möjligheter att komma tillbaka efter motigare perioden. Oliver Wilson tillhör den senare kategorin. Veckan i Katrineholm blev veckan då han tog sig tillbaka till vinnarcirkeln och bevisade för sig själv och andra att han ännu kan spela golf av allra högsta klass.

    År 2008 spelade han Ryder Cup och tillhörde världens 20 bästa spelare
    År 2014 vann han Dunhills Links Championship på St Andrews
    År 2018 står titeln i Swedish Challenge på hans meritlista

    – Jag har jobbat hårt för detta. Både idag och de senaste åren. Det är självklart en oerhört stark känsla att stå här som vinnare igen, sa Oliver Wilson.

    Han erkänner att det funnits perioder då han funderat på att sluta. Envist har han arbetat vidare och har framför allt under de senaste månaderna känt att han åter är på rätt väg.

    – När jag började få de svar jag ville ha fick jag ett ökat självförtroende och började känna att en vändning var på gång. Jag klarade kvalet till The Open, spelade hyfsat på Carnoustie och bestämde mig för att söka en inbjudan hit till Katrineholm, berättar Wilson.

    Efter fyra jämna rundor (68–70–69–68, totalt -13) var Wilson i särspel mot dansken Joachim B. Hansen, tvåfaldig vinnare på Challengetouren den här säsongen. Båda räddade par på första särspelshålet. Wilson efter ett besök i den högra greenbunkern, Hansen efter att ha slagit inspelet upp i läktaren bakom greenen. På det andra särspelshålet föll Hansen efter en bogey.

    – Mina tre avslutande puttar i eftermiddag – först på det 72:a hålet, sedan på de båda särspelshålen – var de bästa jag slagit under hela veckan, sa Oliver Wilson.

    Som vinnare öste Wilson beröm över tävlingen och Katrineholms golfbana med greener av högsta kvalitet. Den svenska golfpubliken får dock troligen inte se engelsmannen på Nordea Masters på Hills om två veckor.

    – Jag har ingen kategori för Europatouren och kan inte räkna med det. Nu följer jag min plan, tar vecka för vecka och spelar med målsättningen att komma tillbaka som en ännu bättre spelare än vad jag var exempelvis 2008. Det är fortfarande långt dit. Men jag är på rätt väg.

    Även veckans bäste svensk, Anton Karlsson från Upsala GK, är på det rätta spåret. Efter tredjeplatsen i Katrineholm är han en av 15 som är på rätt sida strecket för att i november få sin plats till Europatouren. På söndagen avancerade han från 27:e plats till den absoluta täten efter karriärens vassaste spurt. Eller vad sägs om birdie på hål 11, 13 och 15, hole in one på hål 16 och birdie på hål 17...

    – En helt fantastiskt avslutning. Att jag nyligen gjort två riktigt bra söndagar känns som något riktigt gott att ta med sig till kommande tävlingar, sa Anton Karlsson, veckans bästa Karlsson när värden Robert fick en spelledig helg.

    Anton delade på tredjeplatsen med engelsmännen Tom Lewis och Max Orrin, ledaren efter fredagens och lördagens rundor, på söndagen en koppsnurr från särspel. Antons sjätte hole in one i karriären gjordes på det 16:e hålet.

    – Jag slog en järnsjua och såg att bollen fick en perfekt studs något till höger om pinnen. En riktigt skön och viktig bonus. Jag var nära birdie också på 18:e hålet. I så fall hade jag fått spela särspelet. Men efter en hole in one ska man inte säga något om små marginaler...

    AIK:s Mikael Lindberg, till vardags på Swedish Golf Tour, spelade sin karriärs tredje tävling på Challenge Tour och hanterade sin nya position på bästa möjliga sätt. Efter nio spelade hål var han fem slag under par för dagen. Han signerade scorekortet med birdies även på hål 11 och 17 men tappade slag efter bogeys på hål 10, 14, 15 och 18.

    – Det kände som att greenerna mot slutet av eftermiddagen blev extra snabba. Jag kanske blev för aggressiv på ett par puttar. Annars var det förstås en häftig känsla att plötsligt ha stor publik bakom sig på fairway, sa Mikael Lindberg.

    I och med topp 10-placeringen finns möjligheter att spela kommande veckans tävling på Challengetouren i Finland.

    – Jag ska fundera på det – men det lutar åt att jag följer planen och spelar på Swedish Golf Tour i Knistad, avslutade Mikael Lindberg som reste hem till Stockholm med en prischeck på 8 000 euro, hans karriärs hittills största.

    Övriga svenskar i prislistan i Swedish Challenge: 18) Simon Forsström, 36) Sebastian Söderberg, 43) Mikael Lundberg, 50) Christopher Feldborg Nielsen och Björn Hellgren, 59) Jakob Hansson.
     

    Hela resultatlistan: Finns hos Challenge Tour


    Högupplösta bilder: Finns att ladda ner här och får användas fritt av media, spelare och klubbar, ange Foto: Göran Söderqvist.

  3. Swedish Challenge: SGT-liraren Lindberg bäste svensk
  4. SGT-spelaren Mikael Lindberg, AIK, är bäste svensk och totalt sjua inför söndagens avslutning av Swedish Challenge.
    Swedish Golf Tour

    Swedish Challenge: SGT-liraren Lindberg bäste svensk

    Han kom in som nummer 156 – som den siste att få sin plats i startfältet. Nu är Mikael Lindberg bäst av hemmaspelarna och totalt sjua inför söndagens avslutning på Jättorpsbanan i Katrineholm. Leder gör engelsmannen Max Orrin på -12.

    – Det var jag absolut inte beredd på i början av veckan, säger AIK-spelaren som är på väg att ordna en riktig solskenshistoria från årets Swedish Challenge hosted by Robert Karlsson.

    Till vardags spelar Lindberg på Swedish Golf Tour. Säsongen har hittills varit okej men utan några riktiga toppar och med en ranking kring 40:e plats. Förra veckan fick han chansen att spela sin karriärs andra tävling på Challengetouren i Österrike. Efter två rundor missade han kvalgränsen med fem slags marginal. Han fick besked av landslagstränaren Ola Lindgren att han eventuellt skulle få en plats i Swedish Challenge men inget var definitivt.

    – I måndags kväll fick jag höra att jag inte skulle få spela. Jag var beredd att åka till Svartinge och träna. På tisdagsmorgonen fick jag ett nytt besked, att jag hade fått den sista platsen i Katrineholm. Det var bara att packa bagen och spela inspelsvarv, berättar Mikael Lindberg.

    Efter tre varv under par – 70–69–69 – är Lindberg på -8 och delar sjundeplatsen med portugisen Pedro Figueiredo och engelsmannen Tom Murray. Förutsättningarna inför lördagens runda var veckans tuffaste.

    – Banan är otroligt fin men har förändrats på många sätt sedan jag kom hit i tisdags. Greenerna blir hårdare och hårdare för varje dag. I dag blåste det svåra vindar redan från start. Jag är riktigt nöjd med att kunna hålla ihop scorerna, berättar Lindberg.

    En onödig dubbelbogey på fredagens avslutningshål glömdes snabbt på hotellrummet i Norrköping. Lördagens runda började med en eagle på det relativt lättscorade öppningshålet. På det 18:e hålet hamnade Lindbergs inspel bland publik, läktare och serveringstält. En lågt slagen chip studsade perfekt på foregreen och rullade vackert mot flaggan för att stanna en halv meter från koppen. Lindberg räddade sitt par och tog sin position som bäste svensk inför finalvarvet.

    Hans klubbkamrat Simon Forsström är 16:e man (–6), Uppsalas Anton Karlsson 27:a (–4), Västerås Björn Hellgren 30:e man (–3), Sjöbos Christopher Feldborg Nielsen 37:a (–2), göteborgaren Sebastian Söderberg och helsingborgaren Mikael Lundberg 43:a (–1), Haninges Jakob Hansson 49:a (par).

    I täten behåller engelsmannen Max Orrin sin ledning. Inför slutrundan med två slags marginal till tvåan i ledarbollen, landsmannen Tom Lewis.

    – Jag har vunnit tidigare, både när jag varit i ledning och när jag kommit ifatt bakifrån. Jag känner att jag kan göra det igen. Det är riktigt tufft där ute men jag tycker att jag spelar med det tålamod som krävs. Om någon ska slå mig ska han spela riktigt bra och är i så fall förstås värd titeln, säger Max Orrin.

    Bland de meriterade och erfarna engelsmännen i tätstriden finns öven Oliver Wilson. Under flera framgångsrika säsonger på Europatouren hann han vinna Dunhill Links Championship på St Andrews 2014 och spela Ryder Cup för Europa på Valhalla 2008. I Katrineholm visar Wilson att han åter har hittat spelet för att komma tillbaka till golfens högsta nivåer. Även dansken Joachim B. Hansen, ledare av Challengetouren 2018, är på delad tredje plats. Liksom den unge, långtslående spanjoren Adre Arnaus och fransmannen Victor Perez.

    Högklassig golf och spänning är att vänta på Jättorp under en dramatisk söndag. C More sänder återigen direkt från tävlingen. Höjdpunkterna visas i en sammanfattning på Sportkanalen. 

    Livescore från tävlingen här

    Fler bilder från tävlingen finns här. Får användas fritt av media, spelare och klubbar, ange Foto: Göran Söderqvist. 

  5. Swedish Challenge: C More Golf sänder helgen
  6. Swedish Golf Tour

    Swedish Challenge: C More Golf sänder helgen

    Tävlingen kommer under helgens finaldagar att kunna följas på bästa möjliga sätt, live på Katrineholms GK eller direktsänt i C More Golf med livestudio. Eller en kombination via tv-skärmar på 18:e green, unikt för Challenge Tour.

    Publiken i Katrineholm följer spelet på närmast möjliga håll. Strax intill den 18:e greenen visas tävlingen även på en storbildsskärm där varje viktigt slag ute på Jättorpsbanan kan följas.

    – Detta är unikt för Challengetouren, säger Mats Lanner, Tournament Director för Swedish Challenge.

    C More sänder direkt från 13.30 till tävlingsdagarnas slut vid cirka 16.30. Mats Hallberg kommenterar med flera av de deltagande spelarna, inklusive tävlingens värd Robert Karlsson, som bisittare.

    Sammandrag med de absoluta höjdpunkterna sänds senare på kvällen i Sportkanalen. Lördag 20.00–20.40 och söndag 19.3020.45 är tider att passa för den som vill se framtidens golfstjärnor bjuda på golf och dramatik av högsta klass i Sveriges enda tävling på den europeiska Challengetouren, arrangerad av Katrineholms GK och Svenska Golfförbundet.

    I lördagens ledarboll spelar engelsmännen Max Orrin och Liam Robinson. Bland de många jagande med vinstchans finns bland andra de svenska hoppen Anton Karlsson, Upsala GK och AIK-duon Simon Forsström och Mikael Lindberg.

    Tourens totalledare Joachim B. Hansen är med i toppstriden med sikte på årets tredje seger. Tidigare under året har han vunnit i Turkiet och på hemmaplan i Danmark. 62 spelare från 20 nationer gör upp om titeln under finaldagarna dit båda de senaste årens vinnare Jöel Stalter från Frankrike och Estanislao Goya från Argentina kvalificerat sig.

    Följ tävlingen här

    Fler bilder från tävlingen finns här. Får användas fritt av media, spelare och klubbar, ange Foto: Göran Söderqvist. 

  7. Swedish Challenge: Bästa Karlsson i Katrineholm
  8. Swedish Golf Tour

    Swedish Challenge: Bästa Karlsson i Katrineholm

    Nej, fredagen var inte värden Roberts dag. I stället var det Anton Karlsson, Upsala GK, som glänste med högklassigt spel under den andra tävlingsdagen av Swedish Challenge hosted by Robert Karlsson. Anton signerade en 68-runda och avancerade 34 placeringar i resultatlistan till en sjätte plats, totalt sex under par och fyra slag efter ledande Max Orrin, England.

    – Jag har kunnat förbereda mig på rätt sätt och fått ihop spelet under två dagar. Nu ser jag fram emot helgen, sa Anton Karlsson, 24 år från Vassunda, Knivsta och Uppsala.

    Anton trivs onekligen i Katrineholm där han var sexa för två år sedan.

    – Alla trivs här, säger han. Banan har både en design och kvalitet som vi spelare gillar, även om ett par pinnplaceringar ävarit riktigt tufft satta nära greenkanterna, till exempel den 18:e där jag tyvärr avslutade rundan med en bogey.

    Anton ligger för närvarande på 18:e plats på Challengetourens ranking, Race to Ras al Khaimah. Detta efter en andraplats i Belgien och ytterligare två topp 10-placeringar. En misslyckad säsong på Europatouren 2017 gav honom lärdomar i den pågående satsningen mot golfens absoluta topp. Under en längre period med 14 tävlingar klarade han endast en kvalgräns som gav 1980 euro.

    – Visst var det jobbigt vissa veckor. Samtidigt gav det mig erfarenheter som jag nu vill ta vara på. Jag jobbar tätare med mitt team och avstår vissa tävlingar för att träna bättre på hemmaplan. Jag försöker se till att jag kommer bättre förberedd till varje tävling, berättar Anton.

    Antons coach och svingtränare, landslagscoachen Jonnie Eriksson, är med i Katrineholm. Liksom flickvännen Isabelle Johansson som kommit hit direkt från en 14:e plats i Säljast Ladies PGA Championship på Swedish Golf Tour i Sölvesborg. I teamet finns även Viktor Gustavsson (närspel), Martin Pettersson (puttning) och Rikard Wendt (fys). 

    Anton är en av relativt få på Challengetouren som jobbar tillsammans med en tourcaddie. Ett samarbete med den unge skotten Stuart Davidson har nyligen startat, Stuart som är medlem på anrika Royal Burgess i Edinburgh och redan som 19-åring bestämde sig för att söka lyckan på touren och satsa på en karriär som caddie.

    Den mera kände Karlsson – med förnamn Robert – får följa sin egen, Katrineholms GK:s och Svenska Golfförbundets tävling från sidan. Totalt 156 slag (75–71) räckte inte för att klara kvalgränsen.

    – Jag har helt enkelt spelat dålig golf. Det var inte alls kul ute på banan den här gången, sa Robert kortfattat.

    I helgen får han ägna sig helhjärtat åt sitt värdskap och dessutom bisitta kommentatorn Mats Hallberg när C More direktsänder från lördagens och söndagens spel. Vid den 18:e greenen kommer tv-sändningen att visas på en storbildsskärm. Publiken kan både live och på skärmen följa den förmodade dramatiken.

    Resultatlistan inför helgen är jämnast tänkbara. Mellan tvåorna och exempelvis Mikael Lundberg på 38:e plats skiljer endast fyra slag. Engelsmannen Max Orrin (bilden) har dock ryckt åt sig en treslagsledning på tio slag under par. Detta efter framför allt en fantastisk puttning och en avslappnad attityd.

    – Golfslag och puttar är inte allt. Jag fick en tankeställare här i Katrineholm i tisdags. Det smärtade i bröstet och jag åkte till sjukhuset för kontroller. Jag fick lugnande besked och har kunnat koppla av sedan dess, säger Max Orrin.

    Åtta svenskar klarade kvalgränsen, vilket var en betydligt mindre siffra än i de två senaste årens tävlingar i Katrineholm. Anton Karlsson och AIK:s Simon Forsström delar på sjätteplatsen på sex slag under par. Västerås Björn Hellgren och AIK:s Mikael Lindberg är ett slag efter. Christopher Feldborg Nielsen, Sjöbo GK, är -4, helsingborgaren Mikael Lundberg -3 och Delsjös Sebastian Söderberg och Haninges Jakob Hansson -2. Extra roligt för Hansson, till vardags på Swedish Golf Tour, som tog sig till tävlingen via särspel i måndagens kval.

    Till sist en galen historia. Om Petr Gal. Det tjeckiska hoppet i Swedish Challenge var uppe i täten efter elva spelade hål på torsdagen. Han var sju slag under par och hade gått de fyra senaste hålen på fem slag under par. Birdie, birdie, eagle, birdie. Rundan avslutades sedan med fem bogeys. Han gick fredagens runda på 78 slag och slutade på 123:e plats. 

    Följ tävlingen här

    Fler bilder från tävlingen finns här. Får användas fritt av media, spelare och klubbar, ange Foto: Göran Söderqvist. 

  9. Swedish Challenge: Katrineholm bjöd på birdiefest och låga scorer
  10. Swedish Golf Tour

    Swedish Challenge: Katrineholm bjöd på birdiefest och låga scorer

    18 eagles, 555 birdies, 79 spelare med resultat under par. Den inledande torsdagsrundan i Swedish Challenge hosted by Robert Karlsson blev en väntad birdiefest.

    Det var framför allt under förmiddagens spel förutsättningarna för låga scorer var absolut perfekta.
    – Det var helt vindstilla när vi startade i morse. På nästan varje hål fanns möjligheter att komma nära flaggan. Speciellt när greenerna på morgonen var något mjukare, sa Simon Forsström när han sammanfattade sin bogeyfria 66-runda, sex slag under par.
    Simon är ett av de svenska hemmahoppen som tagit sin position i täten. En extra skön känsla för AIK-spelaren som åter hittat spelglädjen efter en motig sommar på Challengetouren.
    Nyligen fick han vinna ett efterlängtat guld med AIK i lag-SM på Barsebäck. I förra veckans tourtävling i Österrike var tillvaron desto mörkare.
    – Efter 77 slag på torsdagen funderade jag faktiskt på att hoppa av tävlingen. Jag var inte alls sugen att åka till banan på fredagen. Men plötsligt vågade jag spela mitt spel igen, fick bättre kontroll på min bollflykt och gick andra varvet på 65 slag. Tolv slags skillnad. Jag missade kvalgränsen men fick med mig en riktigt bra känsla hit till Katrineholm, berättar Simon Forsström.

    SPANJOREN Adri Arnaus (bilden ovan) tog allra bäst vara på förmiddagens gynnsamma förhållanden. Åtta birdies och tio par betydde 64 slag och ensam ledning.
    Arnaus, 23, gör sin första säsong på Challengetouren. Ännu saknas en seger men fyra raka topp 10-placeringar under en framgångsperiod i våras och tio klarade kvalgränser i följd vittnar om såväl jämnhet som hög kvalitet.
    Han var i täten också efter öppningsrundan i Prague Challenge – en tävling där han slutade på 16:e plats.
    – Jag lär mig fortfarande men hoppas fortsätta utvecklas och hamna i samma position igen, sa han den gången.
    I Katrineholm gör den långtslående och sevärde spanjoren ett nytt försök att hålla sin ledning hela vägen till den 18:e greenen på söndag.

    BLAND DEM som skaffat sig utmärkta positioner inför fredagens och helgens spel finns framför allt två svenska hemmaspelare. 
    Simon Forsström och Mikael Lundberg, tvåa i Katrineholm i fjol, delar andraplatsen på 66 slag.
    Detta tillsammans med fransmannen Ugo Coussaud.
    Hoppet till tredje bäste svensk är dock relativt långt. Bland dem som delar på 40:e platsen på 70 slag, två under par, finns Åke Nilsson, Niklas Lemke, Anton Karlsson, Alexander Wennstam, Björn Hellgren och Mikael Lindberg.
    Värden själv, Robert Karlsson, fick nöja sig med 75 slag under en eftermiddag som bjöd på tuffare förhållanden med såväl ökad vindstyrka som upptorkade och hårdare greener. Inför fredagen ligger Karlsson på 131:a plats, fyra slag upp till spelarna ovanför kvalgränsen.
    För flera av de svenska hoppen blev torsdagsrundans resultat inte det önskade. Favoritippade namn som Johan Carlsson, Sebastian Söderberg, Henric Sturehed och Oscar Lengdén upplevde alla en tuff eftermiddag och är i nuläget på fel sida kvalgränsen efter rundor över par.
    Noterbart att nio av de tio bästa i resultatlistan, 19 av de 23 bästa, hade starttider på förmiddagen.

     

    Följ tävlingen här

  11. Isabella Ramsay hämtade in sju slag: "Vissa dagar har man flytet"
  12. Swedish Golf Tour

    Isabella Ramsay hämtade in sju slag: "Vissa dagar har man flytet"

    Isabella Ramsay var sju slag efter inför sista dagen av Säljfast Ladies Championship. Ändå tog hon sin andra seger för året på Swedish Golf Tour.      ”Alla tillfälligheter gick min väg i dag. Ibland är det bara meningen”, säger hon.

    Det blev en dramatisk upplösning av Säljfast Ladies PGA Championship på Sölvesborgs GC.
    Isabella Ramsay, St Arild, gick ut 45 minuter före ledarbollen. Hon var då sju slag efter ledande Anna Magnusson.
    Ramsay kom in på 67 slag för dagen, fem under par och den bästa ronden för tävlingen. Hon avslutade strakt – med fyra birdees de sista sex hålen.
    – Jag trodde knappast det var sant. När jag skrev under scorekortet var jag i delad ledning. Jag tänkte att det kanske kunde bli topp tre. Det var nästan chockerande att vinna. En märklig känsla. Men jätteroligt så klart, säger Isabella Ramsay.

    SAMTIDIGT som Isabella Ramsay spelade bra gick saker och ting hennes väg ute på banan.
    Ullnas Anna Magnusson, som hade chans att spela hem sin tredje SGT-seger för säsongen, började med två birdies – men sedan kom tre bogeys och en dubbel som förstörde dagen. 
    Dessutom gjorde Moa Folke en dubbel på sista hålet. Ett par där och Tranåsspelaren hade vunnit tävlingen.
    Nu var det två spelare som slutade två under par totalt. Isabella Ramsay och Hills Sofie Bringner.
    Särspel fick avgöra.
    Skulle Isabella Ramsay vinna sin andra titel för säsongen eller var det dags för Sofie Bringner att få gå hela vägen? 
    Bringner som slutat trea, trea och tvåa i de senaste tävlingarna – och föll i just särspel i finalen av match-SM på Österåker för några veckor sedan.
    Isabella Ramsay avgjorde på andra särspelshålet. 
    – Jag hade det lite i mina egna händer på första särspelshålet, en tvåmetersputt för vinst som jag missade. Sedan hade hon lite oflyt på andra, hennes boll studsade ut i skogen, säger hon.

    31-ÅRIGA Isabella Ramsay har varit proffs sedan 2006, har kategori på Europatouren (där hon  spelat drygt 60 tävlingar i karriären) men gick in i den här säsongen efter att ha kämpat med en rygg- och höftskada under vintern.
    – Jag har ju försökt att inte spela så mycket, men jag kände av det nu igen. Fast det är mycket, mycket bättre nu så jag är positiv till fortsättningen av säsongen. Men fortfarande tränar jag inte fullt ut. 
    Närmast blir det Slite Open på Gotland (16–17 augusti), sedan kliver hon in på Europatouren igen med spel i Frankrike och Spanien.

    FÖR 21-åriga Sofie Bringner slutade det med en ny topplacering och en ny förlust i särspel. Det kommer en ny chans redan nästa vecka. 
    Bringner finns med i startlista till premiären av Anna Nordqvist Västerås Open by Smartprovider som spelas 9–11 augusti på Västerås GK. Den tävlingen ingår både på Swedish Golf Tour och LET Access-touren.
    Den tävlingen spelar dock inte Isabella Ramsay.
    – Nej, jag har en egen tävling hemma på klubben då, så jag kände att det är bättre att göra det och satsa på Gotland i stället.

    Bo Steffensen
    bo.steffensen@golf.se

     

    Resultat Säljfast Ladies Championship