Med fantasi och Golfäventyret i skolan-väskan kan du skapa banor och övningar för olika åldrar och nivåer. Antingen utomhus på en gräsplan eller inomhus i en idrottshall. Som lärare eller fritidspedagog behöver du inte vara golfspelare för att genomföra en rolig idrottslektion.

Kolla in filmen ovan eller broschyren nedan, de ger dig som idrottslärare, fritidspedagog eller annan person i skolan möjlighet att ge barn en rolig introduktion till golf. Vi har lagt upp två olika lektionspass (50 och 90 minuter) med övningar och praktiska tips för att genomföra en kul idrottslektion med dina elever. 

Broschyren Golfäventyret i skolan – golf på barns villkor

Det här är Golfäventyret i skolan-väskan

Golfäventyret i skolan-väskan innehåller allt som behövs för att genomföra en idrottslektion i golf.

Väskan innehåller:

  • Golfäventyret-boken

  • 10 klubbor (ange storlek vid beställning)

  • 8 små mattor

  • Innebandy-, tennis- och plastbollar

Material för 30 och 50-bana

  • 6 siktringar – 1 meter i diameter

  • 6 stora koner

  • 12 små koner till tee

Vill du beställa - kontakta Lisa Häggkvist.

Vi vill hjälpa dig som idrottslärare eller fritidsledare att introducera barn och ungdomar i golf. Barn och ungdomar idrottar för att det är roligt. I golfen får de vara aktiva, testa nya saker, utvecklas och umgås med kompisar.

Vill du utveckla ditt ledarskap inom golfen finns Golfens ledarutbildning 1 Golfäventyret, som ger dig verktyg och trygghet i ledarskapet för att leda barn och ungdomar i åldern 6–12 år i golf.

Priset för väskan är nu 3 495 kr (ord. pris 5 995 kr).

OBS! En del material är slutsålt vilket gör att leverans kan dröja. Hör av dig till Lisa Häggkvist för mer info om vad som går att ordna. 

Samarbete med Skolidrottsförbundet

Vi är glada över att samarbeta med Svenska Skolidrottsförbundet. Tillsammans skapar vi fler möjlighter för barn och ungdomar att idrotta och testa golf!

 

Vid frågor, kontakta

Porträttbild på Lisa.