Lediga tjänster: Säsongs- och sommarjobb på SGF:s tävlingsavdelning

Svenska Golfförbundets tävlingsavdelning behöver förstärkning under säsongen 2018. En heltidstjänst samt flera sommarjobb finns att söka för dig med stort intresse för golf och tävlingsverksamhet. 

Arbetsuppgifter

SGF söker en säsongsarbetare till kansliet på heltid från april till september. Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara att administrera Svenska Golfförbundets cirka 600 juniortävlingar. Du ska upprätthålla kontakten med klubbar, spelare och föräldrar och kunna svara på deras frågor. Tjänsten är framförallt baserad i Idrottens Hus vid Skanstull i Stockholm, men det ingår även en del uppdrag på golftävlingar runtom i landet.

Tävlingsavdelningen behöver också sommarjobbare i rollen som Tournament Coordinator (TC) på Svenska Golfförbundets juniortävlingar och Swedish Golf Tour. Som TC är du koordinator och den som administrerar tävlingen på plats. Din tjänst varierar från tävling till tävling och kan vara från norr till söder. Det spelar ingen roll var du bor i Sverige så länge du har nära till kommunikationer. Tjänsten är uppdragsbaserad, arvoderas enligt fast arvode per dag går bra att kombinera med studier. Varje uppdrag är mellan 4–7 dagar.

Erfarenhet

För tjänsterna gäller det att ha goda kunskaper inom IT och Officepaketet. Erfarenhet av Golfens IT-system och GIT Tävling är ett stort plus. Du tycker om att skriva texter och ta bilder, som sedan publiceras på golf.se, Facebook och Instagram. Och du har lätt för att kommunicera med människor, både på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Mer information

För detaljerad information om de båda tjänsterna, se bifogad PDF:

  • Platsannons säsongsanställning
  • Platsannons sommarjobb som TC

Övrigt

Tycker du att detta verkar intressant och vill jobba med ett härligt gäng på tävlingsavdelningen på Svenska Golfförbundet eller sommarjobba som Tournament Coordinator – tveka inte att skicka in din ansökan via e-post till: daniel.rosendahl@golf.se

Märk ansökan med ”Sommarjobbare” eller ”Säsongsarbetare”.

Kontaktperson

Daniel Rosendahl
073-415 43 50 daniel.rosendahl@golf.se