Pressträff med Annika Sörenstam

Den tredje upplagan av Annikas årliga internationella juniortävling för Europas högst rankade flickjuniorer, ANNIKA Invitational Europe, spelas på Forsgårdens Golfklubb 5-7 augusti. Dagen före tävlingen ordnas en pressträff där Annika möter media för att berätta om sitt djupa engagemang för flickgolf.

Den tredje upplagan av Annikas årliga internationella juniortävling för Europas högst rankade flickjuniorer, ANNIKA Invitational Europe, spelas på Forsgårdens Golfklubb 5-7 augusti.

Dagen före tävlingen ordnas en pressträff där Annika möter media för att berätta om sitt djupa engagemang för flickgolf i Sverige och världen, där ANNIKA Invitational Europe är en av de aktiviteterna hon står bakom.



Annika kommer även att berätta vad det innebär för tävlingen att fr.o.m. 2015 ingå i den exklusiva grupp internationella juniortävlingar som är rankinggrundande för PING Junior Solheim Cup.

Tid:
15:00 måndagen den 4 augusti 2014.
Plats:
Forsgårdens Golfklubb, Kungsbacka.

Anmälan:  Till Göran Söderqvist, Svenska Golfförbundet, via mail goran.soderqvist@golf.se. Frågor kan även ställas på telefon 070-777 7613.

Information: ANNIKA Invitational Europe spelas för tredje året i rad och tidigare spelplatser har varit Linköpings GK och Landskrona GK. Annika genomför årligen tre Invitationals genom ANNIKA Foundation. Huvudtävlingen spelas i Orlando och har fått ett flertal utmärkelser, bl.a. för att vara den bästa juniortävlingen i USA. Den tredje tävlingen spelas i Kina.



Program

Mån
4/8
 Junior Am + Pressträff
Tis
5/8
Rond 1 + Clinic med Annika
Ons
6/8
Rond 2 + Workshops
Tor
7/8
Rond 3 + Prisutdelning

För mer information
ANNIKA Invitational Europe
ANNIKA Foundation    

Välkomna
Göran Söderqvist
Svenska Golfförbundet