Zachrissons berättelser om golf

Sju timmars tidlösa och fascinerande berättelser om golf. Men lika mycket kunskap om platser, människor och vår historia. Allt skrivet och läst av mannen med den viskande rösten.

Göran Zachrisson är en av Sveriges bästa och mest kända berättare. Mångårig medarbetare inom Sveriges Television med en karaktäristisk röst och stil i sina sportreportage, samt tidigare chefredaktör för Svensk Golf och krönikör i Golf Digest. I dag är Göran kommentator i Viasat Golf och krönikör i Svensk Golf.

Göran har samlat berättelser som berör och intresserar, historier och människor som passerat revy eller gjort avtryck i (golf)historien. En del av dessa berättelser har tidigare publicerats i tidningar som Svensk Golf, Golf Digest eller Golfstore magazine.

Berättelserna blev till två böcker och ljudböcker i cd-format, 20 berättelser om golf och Fler berättelser om golf, båda utgivna på Svenska Golfförbundets förlag i samarbete med Viasat.

Nu finns alltså alla dessa berättelser att lyssna på och njuta av utan kostnad på Acast eller iTunes.

Mycket nöje med att lyssna till historier Om doften av nyslaget gräs, att köra i regn genom Skottland i en Austin Healey cabriolet och om att sakna en järnsjua på Pebble Beach vid Stilla Havet. Eller golfens 10 budord, varför vi borde bygga duschar på klubbens parkeringsplats och hur tillfälligt vatten får en annan innebörd vintertid.

Kanske lockar historien om Den genialiske boktryckaren med magiska händer, eller när Göran spelade med en släkting till Al Capone...

Här hittar du ljudböckerna

Zackes berättelser om golf (Acast)

Zackes berättelser om golf (iTunes)

Vanliga frågor om podcasten

 1. Hitta rätt app till telefonen
 2. Acast finns att ladda ner som app till din telefon både om du använder en iPhone eller om du använder telefon med Android. Du hittar appen i AppStore och i Google Play.

  På iPhone kan du också hitta våra podcast via iTunes och via Podcaster.

  Väl inne i apparna hittar du enklast Zackes berättelser om golf genom att söka i sökfältet.

 3. Lyssna via dator gör du på Acast
 4. Om du vill lyssna via datorn är det enklast att via din webbläsare surfa in på tjänsten Acast som du hittar på den länken.

  Du kan sedan göra ett bokmärke av sidan så hittar du snabbt tillbaka när du vill lyssna igen.

 5. Lyssna i bilen via telefonen
 6. Har du en bil som kan ta emot signal från din telefon, oftast via trådlös blåtandskoppling, kan du lyssna på Zackes berättelser om golf via appen på din telefon.

 7. Problem att lyssna på Android
 8. Laddar du ner appen Acast från Google Play fungerar det, däremot har det varit tillfälliga problem med att lyssna direkt via sajten. Använd med andra ord appen och inte webbsidan.