Slå till – ha kul – bli unik!

Välkommen till Golfens SM-vecka – ett av Sveriges största och äldsta golfevenemang som årligen lockar uppemot 2 000 seniorelitspelare från hela landet som gör upp om medaljerna i ett 20-tal olika klasser.

2023 är det Stockholm som är värd för evenemanget som spelas den 1–9 juli. Då ska SM avgöras i 20 olika klasser på 13 olika golfbanor.

Vi vågar redan nu utlova en fantastisk tävlingsvecka med spel på fina banor i tuff konkurrens och härlig gemenskap! Att vara med på Golfens SM-vecka är ett minne för livet. Och kanske blir det du som tar guld och blir odödlig i den svenska golfhistorien?

Utöver chansen att kunna titulera dig Sveriges bästa spelare i din åldersklass kan du spela parklasser som Far & Son, Mor & Dotter, Två Generationer Mixed och Äkta Makar/Sambor. Dessutom är paragolf-SM för första gången en del av Golfens SM-vecka. 

Majoriteten av de individuella klasserna är också deltävlingar på Senior Tour, Svenska Golförbundets nationella tour för damer och herrar i olika åldersklasser. 

Under fliken Tävlingsprogram finns alla klasser, datum, arrangörsklubbar och länkar till anmälan för respektive klass.

Varmt välkommen till Stockholm i juli 2023!

 

Swedish International

The Swedish Mid-Am and Senior Championships for ladies and men are a part of Golfens SM-vecka. All individual championships are included in the EGA Senior and Mid-Am event calendar and are open to international players.

For information in English, click here ➤

Huvudarrangörer:

Arrangörsklubbar:

Partners:

  • NeH partnerlogotyp