Behöver du och din klubb mer omfattande hjälp med GIT? Tveka då inte att kontakta GIT utbildningsteam! De erbjuder skräddarsydd hjälp och utbildningar, digitalt eller på plats.

GIT utbildningsteam består av flera erfarna GIT-utbildare som är redo att hjälpa dig och din klubb. Du väljer själv hur du vill utnyttja tiden och dra nytta av deras kunskap och erfarenhet.

Skräddarsytt efter klubbens förutsättningar och behov

Kanske vill du fördjupa dig i vissa funktioner eller avsnitt? Eller behöver du hjälp att bemästra inställningar för vissa funktioner och moment? Välj längd och innehåll efter just dina behov.

Ett tips är att gå ihop med grannklubbarna och låta oss skapa ett gemensamt program för er. Ta chansen att investera i skräddarsydd hjälp för din klubb och spara många timmars jobb!

  1. Priser och exempel
  2. Här är några exempel på områden du kan få hjälp med:

    ✓ Inställningar och saker att tänka på inför säsongsstart

    ✓ Skapa segment och mallar i GIT e-post

    ✓ Ta fram personrapporter och skapa rapportmallar för din klubb

    ✓ Starttidsschemat och artikelschemat

    ✓ GIT e-post

    ✓ Skapa avgifter och artiklar – hur ska jag tänka?

    ✓ Övriga skräddarsydda ämnen för din klubb

     

    Prissättning 2024

    Digitalt via Teams: 825 kronor per timme, exklusive moms

    På plats, halvdag (3,5 timmar): 4400 kronor, exklusive moms

    På plats, heldag (3,5-7 timmar): 7700 kronor exklusive moms

    För att boka en GIT-utbildare, kontakta utbildningsansvarig Helén Arnoldson på helen.arnoldson@golf.se eller 0761–131785.

     

Välj ett utbildningspaket för en komplett genomgång

För att underlätta för dig har vi satt ihop ett antal utbildningspaket inom områden där extra stöd kan vara värdefullt:

  1. Ekonomi – inställningar och processen för att lägga upp årsavgifter i Min Golf
  2. Under detta pass går vi igenom och ställer in rätt uppgifter på dina avgifter, tittar igenom Före tilldelaTilldelaInställningar och den ekonomiska uppföljningen​ för din klubb.

    ​Pris: 1500 kronor exklusive moms

  3. Klubbens medlemskategorier och avgifter samt avgiftsregler
  4. Här går vi tillsammans igenom klubbens medlemskategorier, hur medlemskategorier är uppbyggt, att du har rätt avgifter kopplade eller om det är något som behöver förändras. Du får också lära dig hur avgiftsregler fungerar, för att du ska få en så enkel hantering av dina medlemskategorier som möjligt.

    Pris: 1100 kronor exklusive moms

  5. Kom igång med Partners i GIT​
  6. Vi startar upp processen tillsammans och lägger upp några av dina partners . Vi går igenom alla funktioner och hur du ska tänka för att få ut det bästa av funktionen Partners i GIT.

    Pris: 1500 kronor exklusive moms

  7. Greenfeemodell 3-7-4 + rabatterade priser för samarbetsklubbar
  8. Du får hjälp att ställa in säsonger, tider, priser med mera. Vi lägger också upp några av era samarbetsklubbar och ser till att alla priser blir rätt. Efter genomgången ska du enkelt kunna administrera greenfeemodell 3-7-4 och känna dig trygg att själv fortsätta lägga upp samarbetsklubbar.

    Pris: 1100 kronor exklusive moms

  9. Ny på klubben: Klubbchef
  10. Digital utbildning under 2x2 timmar. En introduktion till hur GIT kan hjälpa dig som har en ledande position på klubben. Vi tittar på årsavgifter och paketering av medlemskategorier, greenfee-upplägg, beläggningsstatistik med mera.

    Pris: 3000 kronor exklusive moms

  11. Ny på klubben: Kanslist
  12. Digital utbildning under 2x2 timmar. En övergripande genomgång av funktionerna för ekonomi, medlemshantering och artiklar.

    Pris: 3000 kronor exklusive moms

Dina GIT-utbildare

  • Bild på Helén Arnoldson.

    Helén Arnoldson

    Helén arbetar på Svenska Golfförbundet som ansvarig för implementation och utbildning i GIT. Hon har också lång erfarenhet av golfbranschen från sin tid som klubbchef på Hooks GK.

    Heléns fokusområden som konsult i GIT är ekonomi, fakturering, administration, medlemshantering, tidbokning, sätta upp regler för banan och hantera företag.

  • Bild på Lena Candinger 140x200.

    Lena Candinger

    Lena jobbar på Svenska Golfförbundet med både klubbsupport och GIT utbildningsteam. Hon har även gedigen erfarenhet av att driva golfklubb efter många års anställning på Saltsjöbadens GK. Detta ger henne en bred kompetens och en förmåga att se på frågor utifrån flera olika perspektiv. 

    Fokusområden i GIT är ekonomi, fakturering, administration, medlemshantering, tidbokning och tävling.

  • Maria Pennerborn

    Maria Pennerborn

    Maria är klubbchef på Surahammars GK sedan våren 2018. Hon brinner för organisationsutveckling och effektivisering med ett humanistiskt förhållningssätt.

    För Maria är en välkomnande kund- och medlemsservice det viktigaste i vardagen, tillsammans med kunskap i alla delar i GIT.

  • Christina N Karlsson

    Christina N Karlsson

    Christina jobbar sedan 2012 som klubbchef på Arvika GK. Hon har spelat golf sedan 1974. För henne är relationer viktiga, och att utvecklas i sitt jobb. 

    Christina jobbar med alla delar i GIT men brinner lite extra för GIT Tävling .

  • Bild på Johan Hillblom.

    Johan Hillblom

    Johan arbetar som kanslist/kommunikatör på Gävle GK. Hans specialområde är GIT Tävling, där han har värdefull erfarenhet från stora tävlingssammanhang. Till exempel som distriktsdomare i Gästrike-Hälsinge GDF, Tournament Director (TD) på Svenska Juniortouren och tidigare även som Tournament Coordinator (TC) på svenska proffstourerna.

  • Linda Nevren

    Linda Nevrén

    Linda har arbetat som kanslichef på Halmstad GK samt klubbchef på Haverdals GK och Holms GK. Hon har också erfarenhet av tävlingar på olika nivåer genom uppdrag som distriktsdomare i Hallands Golfförbund och TD (Tournament Director) på Teen Tour.

    Hennes kompetens i GIT sträcker över flera områden, med fokus på ekonomi, redovisning och tävling. 

  • Eleonore Höglund

    Eleonore Höglund

    Eleonore har över 20 års erfarenhet av att arbeta på golfklubb. Under dessa år har hon haft positioner som receptionist, kanslist, ekonomiansvarig och till slut klubbchef. 

    Hon brinner för att förbättra och effektivisera, och hennes specialområden inom GIT är ekonomi, medlemsformer och statistik. 

Kontakt:

Bild på Helén Arnoldson