Sökresultat för "" (100 träffar)

Visar 10 av 100 träffar Sortera efter: Relevans / Datum
 1. Delbetalning av årsavgift 2021

  MoreGolf Mastercard och Swedbank Pay är två delbetalningstjänster som underlättar för klubben och medlemmarna när betalningen av årsavgiften nu ska göras.
 2. Information om Min Golf

  För att åtgärda de tekniska problem som drabbat vissa golfares handicap stängs funktionen att registrera handicapresultat i Min Golf och GIT under några dagar.
 3. GIT e-post och marknadsföring

  Ta klubbens kommunikation till nästa nivå med moderna verktyg för nyhetsbrev, medlemsvård, rekrytering och marknadsföring: GIT e-post och GIT marknadsföring.
 4. Personuppgifter

  Hantering av personuppgifter i golfen Tre styrande regelverk Det finns tre regelverk som styr databehandling av personuppgifter i Golfsverige. Dessa regler gäller för alla fysiska personer (golfspelare,
 5. Programvara

  Golfens IT-system TV visning Golfterminalen OnTag - Scorekortssystem Vem kan använda Golfens IT-system? Måste en golfklubb använda Golfens IT-system? Kommunikation / Internet Windows eller Mac (OS X) Hårdvara
 6. Kravanalytiker

  Är du en analytisk person som är van att driva projekt från start till mål? kanske tjänsten som kravanalytiker är något för dig!
 7. GIT API och widgets

  Det finns i dagsläget två sätt för klubbar att presentera information från GIT exempelvis klubbens egen hemsida: GIT widget och GIT API. Här kan du läsa mer
 8. Registrera supportärende

  Registrera supportärende Nytt sätt att registrera supportärenden För att skicka in ett ärende till klubbsupporten (tidigare GIT-supporten) använder du formuläret till höger den här sidan. Om det inte
 9. Personuppgiftspolicy

  Information om hur vi använder den information vi har om dig, samt vilka regelverk och bestämmelser som gäller kring personuppgifter i Golfsverige.
 10. GIT-konsulter

  Nya konsulter & konsulttjänster Nytt i höst: konsulttjänster för klubben I höst kommer din klubb kunna dra ännu mer nytta av Heléns och Johans kompetenser och beställa enskilda konsulttjänster av dem.