I Min Golf kan du hantera allt kring ditt golfande, direkt i mobilen, surfplattan eller datorn. Boka starttider, anmäl dig till tävlingar, registrera handicapronder och mycket mer.

Är du spelare...

... och vill logga in på Min Golf? Klicka här.

Det här är Min Golf

 • Det här är Min Golf

  Min Golf

  I Min Golf kan du som är medlem i en svensk golfklubb hantera allt kring ditt golfande. Min Golf fungerar lika bra i datorn som i mobilen. Du loggar in i Min Golf genom att klicka på den blå knappen högst upp till höger på sidan.

  Här är några av alla funktioner som finns för att underlätta och utveckla ditt golfande:

  ☛ Boka starttider
  ☛ Betala avgifter
  ☛ Se din handicap
  ☛ Registrera handicapronder
  ☛ Hantera golfvänner och favoritklubbar
  ☛ Anmäla dig till tävlingar
  ☛ Boka golflektioner

  Tips! Scrolla ner för att se videos om några av de vanligaste funktionerna.

 • Frågor och svar

  Undrar du något över Min Golf och dess funktioner? Då har vi en frågor & svar-tjänst där du får snabbast möjliga hjälp. Du når den via frågetecknet längst ner till höger här på sidan. Där hittar du svar på de vanligaste frågorna och komma i kontakt med vår support.

 • Min Golf Bokning

  Frilagd bild av två mobiltelefoner med skärmdumpar från appen Min Golf Bokning.

  Appen Min Golf Bokning är ett komplement till Min Golf. I appen kan du enkelt boka starttider, både som medlem och gäst. Alla bokningar du gör i appen syns när du loggar in i Min Golf, och vice versa.

  Appen innehåller också andra smidiga funktioner, till exempel:

  ✓ Betalning av greenfee
  ✓ Bokning och betalning av golfbil
  ✓ Pushnotiser om kommande bokningar
  ✓ Ankomstmarkering när du anländer till klubben
  ✓ Registrera handicapronder

  Min Golf Bokning är kostnadsfri och går att ladda ner till iPhone och Android.

  Du loggar in med ditt Golf-ID och samma lösenord som du har till Min Golf.

  Läs mer om Min Golf Bokning här

 • Nixning

  För att värna din integritet och skydda dina uppgifter finns ett antal NIX-inställningar i Min Golf. De finns under Mina inställningar > Sekretess och nix.

  Här kan du bland annat välja om du vill göra dig själv sökbar för golfvänner, visa ditt personnummer på kvitton för friskvårdsbidrag och ställa in vilken information du vill ha skickad till dig. Du kan till exempel bocka för att du inte vill ha mejl från golfklubbar du inte är medlem i, och avanmäla dig till olika temanyhetsbrev.

Underhåll

 • Underhåll och uppdateringar

  När Min Golf behöver uppdateras stängs sidan oftast ner några timmar medan arbetet pågår. Då kommer du inte åt Min Golf alls. 

  Är det mindre uppdateringar kan det räcka med en snabb omstart. Du som användare kan då uppleva att tjänsterna fungerar segt eller inte alls. 

  Om sidan uppdateras medan du är inloggad kan det du håller på med gå förlorat utan att du märker av det. Om Min Golf varnar för att det pågår underhåll eller att det är problem med sajten, bör du därför undvika att till exempel göra betalningar.

  För att vara på den säkra sidan, vänta gärna helt med att använda Min Golf under tiden uppdateringar sker.

Personuppgiftshantering

 • Personuppgiftshantering

  Enligt GDPR har vi som individer rätt att begära ett utdrag från myndigheter, bolag och föreningar om vad för uppgifter de har lagrade om oss.

  Den information SGF förvaltar och behandlar om dig är det som sparas i golfens gemensamma verksamhetssystem, Golfens IT-system (GIT).

  Du kan själv se de flesta av dina uppgifter i Min Golf, och även logga in och ändra dina inställningar och kontaktuppgifter när du vill.

  Alla dina tävlingsresultat och registrerade handicapresultat finns sparade sedan 2004. Bokade golfronder sparas i 18–24 månader och visas också i Min Golf.

  Registerutdrag

  Du kan ansöka om att få ett registerutdrag över de uppgifter som finns lagrade om dig i golfverksamheten.

  Begär registerutdrag ➤

  Rätten att bli raderad

  Om du slutat spela golf och inte kommer vilja ta upp golfandet i framtiden kan du begära att få dina uppgifter raderade från våra register.

  Ansök om att bli raderad ➤

  Golfens personuppgiftspolicy

  Du kan läsa mer om hur dina uppgifter används och skyddas, och vad du själv har för skyldigheter i SGF:s personuppgiftspolicy.

  Till personuppgiftspolicyn ➤

   

Videos – så funkar det

Nedan hittar du ett antal instruktionsvideos till Min Golf. Kika på filmerna och lär dig mer om de olika funktioner och inställningar du har tillgång till. Du kan också kika på filmerna direkt på YouTube.

Boka en starttid

Hantera din handicap

Ställ in favoritklubb, bana och tee

Betala avgifter till golfklubben

Inställningar för vårdnadshavare

Kontakt:

Porträttbild kvinna brunt axellångt hår.