Ladda ner den nya officiella bokningsappen till Min Golf och boka starttider på golfklubbar i hela Sverige.

Nu finns en ny version av Min Golf Bokning – den officiella bokningsappen för Min Golf. Ladda ner den kostnadsfritt och få tillgång till funktioner som gör din golf enklare och roligare. Scanna QR-koden ovan, eller sök på "Min Golf" i App Store och Google Play.

I Min Golf Bokning kan du bland annat:

 • Boka starttider på majoriteten av Sveriges golfklubbar

 • Boka golfbilar och andra uthyrningsartiklar*

 • Betala greenfee*

 • Ankomstregistrera dig när du anländer till klubben*

 • Få påminnelser via pushnotiser

 • Se och registrera handicapronder

 • Se och lägga till favoritklubbar och golfvänner

 • Boka starttider på pay & play-banor utan Golf-ID

* På de golfklubbar som har aktiverat denna funktion i appen.

Enkelt att komma i gång!

Frilagd bild av två mobiltelefoner med skärmdumpar från appen Min Golf Bokning.

Så fort du laddat ner nya Min Golf Bokning till din mobil kan du logga in med ditt Golf-ID och Min Golf-lösenord och börja använda appen. 

Appen är kopplad till ditt vanliga konto i Min Golf. Dina bokningar, handicapronder, golfvänner, favoritklubbar med mera finns tillgängliga både i appen och i Min Golf. Enkelt och smidigt!

En ny app med fler funktioner

Hade du den tidigare versionen av Min Golf Bokning? Då måste du ladda ner den nya igen till din mobil. Detta är en helt ny app, utvecklad av Svenska Golfförbundet, med nytt utseende och nya funktioner.

Appen innehåller allt som fanns i den tidigare bokningsappen, plus några nyheter som att kunna boka och betala golfbil och andra uthyrningsartiklar direkt i appen.

Nya Min Golf är också tätare kopplad till ditt Min Golf-konto. Gör du ändringar i appen, som att byta profilbild eller lösenord, uppdateras det även i vanliga Min Golf – och vice versa.

Boka pay & play utan Golf-ID

Har du inget Golf-ID eller aktivt medlemskap i en golfklubb? Då kan du skapa ett pay & play-konto i appen och boka tider på pay & play-banor och i golfsimulatorer, på klubbar som erbjuder detta via Min Golf Bokning.

Frågor & svar

 1. Hur kommer jag igång med Min Golf Bokning?
 2. Om du har ett Golf-ID och ett aktivt medlemskap kan du ladda ner appen till din mobil, logga in med dina Min Golf-uppgifter och direkt börja använda appen.

  Har du inget Golf-ID eller aktivt medlemskap kan skapa ett pay & play-konto för att kunna boka starttider på golfklubbar som erbjuder pay & play-bokning via appen.

  Första gången du loggar in får du gå igenom en guide där du bland annat ställer in klubb och bana för hemskärmen, om du vill aktivera platsåtkomst och pushnotiser.

  Därefter kommer du åt alla funktioner i appen, som att boka starttider, registrera handicapronder med mera.

 3. Vad kan jag göra i den nya bokningsappen?
 4. Funktioner: Här är några exempel på vad du kan göra i nya Min Golf Bokning:  

  ✓ Bokning av starttider på alla golfklubbar som använder Min Golf som bokningssystem
  ✓ Betalning av greenfee
  ✓ Bokning och betalning av golfbil och andra uthyrningsartiklar (nyhet!)
  ✓ Pushnotiser med bekräftelser, påminnelser med mera
  ✓ Golfvänner och favoritbanor, synkat med Min Golf
  ✓ Ankomstregistring (på klubbar som aktiverat det)
  ✓ Handicapregistrering
  ✓ Lista över kommande och spelade ronder

  OBS! Vissa funktioner är beroende av vilka inställningar golfklubben har aktiverat för Min Golf Bokning. Exempelvis fungerar bara ankomstregistrering, betalning och golfbilsbokning på klubbar som valt att erbjuda det via appen.

  Synkas med Min Golf: Min Golf Bokning är direkt kopplad till ditt konto i Min Golf. Du behöver alltså inte skapa något separat appkonto, utan loggar in med ditt Golf-ID och vanliga Min Golf-lösenord. Alla dina bokningar, golfvänner och favoritbanor uppdateras i realtid och syns både i appen och i vanliga Min Golf, oavsett var de skapats.

  Bokning utan Golf-ID: Även du som inte har något (aktivt) Golf-ID kan använda Min Golf Bokning. Du kan skapa ett konto och använda appen för att exempelvis boka starttider på pay & play-banor och i golfsimulatorer, hos de golfklubbar som erbjuder detta i Min Golf Bokning.

 5. Vad är det för skillnad på Min Golf och Min Golf Bokning?
 6. Appen Min Golf Bokning är ett komplement till vanliga Min Golf (mingolf.golf.se). Den är till för dig som hellre vill boka starttider, registrera handicap med mera i en app än i webbläsaren. 

  Tjänsterna hänger samman, så det du gör i appen syns i vanliga Min Golf och vice versa. Exempelvis dina bokningar, golfvänner, favoritklubbar, handicapronder, kvitton, profilbild och lösenord.

  Appen har några funktioner som du inte hittar i vanliga Min Golf – som pushnotiser och möjlighet till ankomstregistrering. 

  Det är några inställningar du bara kan göra i vanliga Min Golf. Exempelvis byta e-postadress och göra inställningar för sekretess och nix. Du kan heller inte hitta och anmäla dig till tävlingar via bokningsappen. 

 7. Jag har bokat pay & play/simulatorgolf via den gamla appen. Vad gör jag nu?
 8. Kontakta golfklubben där du ska spela för att få information om hur du gör för att boka fram tills nya appen är lanserad.

  När den nya appen lanseras i februari kommer du att kunna boka tid på pay & play-banor, golfsimulatorer med mera, på de golfklubbar som väljer att erbjuda det via Min Golf Bokning. 

  Du kommer att kunna boka pay & play i appen även om du inte har ett (aktivt) Golf-ID, genom att skapa ett konto i Min Golf Bokning utan Golf-ID.

 9. Vad har hänt med den gamla bokningsappen?
 10. Den 20 december 2023 slutade den gamla versionen av Min Golf Bokning fungera som officiell bokningsapp till Min Golf. 

  Hade du den gamla appen installerad i din mobil finns den kvar om du inte gör något, under namnet Golfers Bokning. Den innehåller enbart en hänvisning till att ladda ner en annan bokningsapp som heter Fade, utvecklad av Golfers Sweden AB. Fade erbjuder möjlighet att boka starttider på ett begränsat antal golfbanor i Sverige och vissa i utlandet. Läs mer om Fade här.

 11. Jag har den gamla bokningsappen installerad. Får jag den nya automatiskt?
 12. Nej, du måste ladda ner och installera den nya appen igen. Detta är en helt nyutvecklad bokningsapp som ersätter den tidigare appen.

 13. Jag kunde inte boka via gamla Min Golf Bokning på min golfklubb. Kommer den nya appen funka?
 14. Golfklubbarna bestämmer själva vilket eller vilka bokningssystem de vill använda för att boka starttider på sin bana.

  På golfklubbar som använder Min Golf som bokningssystem kommer du i de flesta fall även kunna boka starttider via appen Min Golf Bokning. Det är dock upp till klubben om de vill öppna för bokning via appen.

  På golfklubbar som inte använder Min Golf som bokningssystem kan du inte boka starttider, vare sig i vanliga Min Golf eller i Min Golf Bokning.

 15. Jag har en fråga om Min Golf Bokning. Vem kontaktar jag?
 16. I appen under Profil > Feedback och support finns svar på vanliga frågor om appen.

  Du hittar också mer information om appen och dess funktioner genom att klicka på frågetecknet längst ner till höger på denna sida.

  Hittar du inte svaret på din fråga, kontakta spelarsupporten – som du också hittar via frågetecknet nere till höger.

  Du kan också läsa detaljerade användarvillkor för Min Golf Bokning här.