Bra att veta.

I flikarna nedan hittar du allt du behöver veta om MoreGolf Mastercard Invitational. Önskar du veta mer om en specifik arrangör och dess spelform, boendealternativ och avgifter klickar du dig vidare från tävlingsprogrammet

Om tävlingen

 • Bara för dig som älskar att tävla.

  MoreGolf Mastercard Invitational är en rolig lagtävling för dig som älskar tävlingsgolf. Bilda ett tremannalag med dina vänner och tävla om fina priser på någon av de 20 arrangerande klubbarna. Segrande lag på respektive spelplats vinner ett Pro-Am-lag på den svenska herrproffstouren Cutter & Buck Tour nästkommande säsong. Där ingår: 

  ✔ 18 hål Pro-Am-spel tillsammans med ett av proffsen 
  ✔ Roliga tävlingar och aktiviteter på och utanför banan
  ✔ En unik spelupplevelse på en tourpreparerad bana 
  ✔ Ett exklusivt prisbord 
  ✔ Lunch och fika

  Värde: 15 000 kronor.

   

Deltagarinfo & tävlingsvillkor

 • Anmälan

  Anmälan görs i Min Golf. Klicka dig vidare från tävlingsprogrammet för att komma direkt till anmälan per spelplats. 

  Anmälningsavgiften och eventuell greenfee beslutas av den arrangerande golfklubben. Spelare som kan uppvisa ett MoreGolf Mastercard registrerat på sig har fri anmälningsavgift.

  Du kan delta på en eller flera klubbar. Tävlingarna på MoreGolf Mastercard Invitational stäcker sig från april till september. 

  Tävlingsformat

  MoreGolf Mastercard Invitational är en lagtävling med handicap. Varje lag består av tre (3) spelare och spelformen beslutas av tävlingsledningen på den arrangerande golfklubben. Varje lagmedlem väljer själv vilken banvärderad tee hon/han spelar från.

  Segrande lag kvalificerar sig för deltagande i en Pro-Am på Cutter & Buck Tour 2025. Där ingår startkit, fika, lunch och 18 hål golfspel med ett av proffsen (värde: 15 000 kronor). 

  Deltagare

  För att delta i en deltävling på MoreGolf Mastercard Invitational behöver du uppfylla handicapgränsen på 54,0. 

  Du behöver också vara medlem (ej passiv) i en svensk golfklubb, som har medlemskap i SGF (M) eller i en association (A) ansluten till SGF, eller i en utländsk golfklubb eller utländskt golfförbund.

  Boende

  Se Min Golf för eventuella boendealternativ och priser på din spelplats. 

  Transportmedel

  Modell för lokal regel 8G-6 är tillämplig. Under en rond får en spelare eller dennes caddie inte åka med någon form av transportmedel. 

  Undantag: Spelare som kan uppvisa tillstånd från sin hemmaklubb.

  Fullständiga tävlingsvillkor

  För med detaljer kring MoreGolf Mastercard Invitational 2024, ladda ner manualen.

   

   

Historik

 • 2023.

  Här är lagen som tog hem en seger i MoreGolf Mastercard Invitational. Samtliga får spela en Pro-Am med ett av proffsen på Cutter & Buck Tour 2024. 

Har du frågor? Kontakta:

Anneli