Öppen restaurang på Elisefarm
Elisefarm GC tror på konceptet att ha en öppen restaurang som vänder sig till fler än bara golfare. Det skapar möjligheter för många evenemang i golfmiljö.
Snabbfakta
Antal hål: 18
Invald i SGF: 2005
Syfte med projektet
Att kunna se restaurangen som delvis separerad från golfen, med ett varierat utbud året runt och helst i egen regi.
Så gjorde Elisefarm GC
Elisefarm, som förutom golfbanan har hotell och restaurang i egen regi, ser möjligheterna i att restaurangen är öppen året runt och att den ses som en del i verksamheten och inte enbart knuten till golfspelet. Att kunna ha den öppen för allmänheten året runt innebär att man kan ha evenemang, konferensgäster, brunch och liknande. Därmed kan restaurangen bli ett intressant utflyktsmål för både maten och miljöns skull och det tror man är ett framgångsrecept och ligger rätt i tiden.
För mer information kontakta
- Ingrid Linné
- Elisefarm GC
- Tel: 0413-330 70
- E-post: info@elisefarm.se