Det är roligt att vara ledare, att känna ansvar och vara med och påverka barns upplevelse av golf.

Kurstillfällen

Årets utbildningsstart är inställd

Med anledning av coronaviruset kommer steg 1 i utbildningen – sommarlägret – att ställas in i år. Anmälningen till årets utbildningsstart är därför stängd. Resten av utbildningen påverkas inte, och de deltagare som redan har gått steg 1 fortsätter som planerat med steg 2. Alla berörda personer kontaktas. 

Det här är Unga ledare

Om unga får leda unga blir golfklubben roligare och mer intressant att vara på. Svenska Golfförbundet bjuder nu in dig som vill bli golfledare till en utbildning, för att du ska bli trygg och känna engagemang i rollen som ledare på din hemmaklubb. Men också för att du ska få chansen att arbeta i Svenska Golfförbundets regi med till exempel Golf i skolan, rekryterings-, tävlings-, utbildnings- och lägeraktiviteter.

Ledarutbildningen är perfekt för att börja bygga ditt CV.
Utöver att vara ledare för barn finns det många andra uppdrag och yrken inom golfen som kanske lockar dig – att arbeta på banan, i receptionen, vara delaktig i styrelsearbetet eller i någon kommitté. I projektet Unga ledare kommer du få information och inspiration att utforska golfens möjligheter.