Lär dig mer om hur du kan stötta dina barn mot deras drömmar. Du erbjuds en utbildning fylld av erfarenheter och vetenskaplig fakta i ämnet att vara idrottsförälder.

Nu finns ett flertal utbildningar där du som idrottsförälder får hjälp med att stötta ditt barn inom idrotten att utvecklas som människa och golfspelare. Målgruppen för utbildningarna är föräldrar till tävlande barn och även tränare och ledare som vill ha material och tips för att hjälpa föräldrar på sin klubb.

Här hittar du vilka föräldrautbildningar som är aktuella just nu.

Workshop: Hur kan du stötta ditt barns utveckling inom golfen?

Innehåll och målgrupp

Detta är en heldagsutbildning inklusive övernattning för dig som vill stötta ditt barn att utvecklas som människa och golfspelare genom golfen. Ämnen inom motivation, inlärning och självkänsla tas upp. Ni går igenom vad forskningen inom dessa områden säger samt tar upp fall från verkligheten och ger tips till varandra. Teori och praktik blandas.
Målgrupp för denna utbildning är föräldrar som har barn som tävlar i golf oavsett nivå och ålder.

Plats och tid

Lördag-söndag den 2-3 december på Bosön, Lidingö.

Tid: En dygnskurs, start lördag kl.13.00 till söndag kl. 13.00

Kostnad: 1000kr per person inklusive kost och logi (del i dubbelrum). Enkelrumstillägg 300kr.

Anmäl dig här **Fullbokad**

Vid anmälan gäller "först till kvarn". Max antal platser är 20 personer.

Utbildare

Peter Östlund är 48 år och har en familj med fru och tre söner. Inledde sin tränarkarriär på Borås Golfklubb där han byggde upp juniorverksamheten. Arbetar nu på Svenska Golfförbundet med juniorutveckling och var tidigare ansvarig för pojklandslaget. Fortlöpande har Peter utbildat sig inom beteendevetenskap på universitetsnivå. Han har en fördjupat sig inom idrottspsykologi, pedagogik, samt Steg 1 i Kognitiv beteendeterapi. Han har även gått PGAs tränarutbildning. Hans specialområde är barn och ungdomsidrott med vinklingar mot utvecklingsmiljöer, motivation, självkänsla och stress.

Lisa Häggkvist (fd Westman) är 35år och har en familj med man och två små barn. Arbetar nu på Svenska Golfförbundet med juniorutveckling och tidigare ansvarig för flicklandslaget. Innan dess var hon tränare på klubb och bygga en stark juniorverksamhet på Viksjö GK. Akademiskt har Lisa gått på college i USA där studierna handlande om Idrott & hälsa, efter det kandidatexamen från Gymnastik & Idrottshögskolan tränarprogram samt PGAs tränarutbildning.

För mer information, kontakta:

Porträttbild på Lisa.
Porträttbild på Peter Östlund.