Tre manliga pristagare på Trummenäs GK, H40, 2016

H40, U7 Trummenäs

Årets sista tävling gick av stapeln nere i Blekinge på en mycket trevlig och fin bana i rena sommarvärmen. Många spelare undrade om det var juli men det var ju såklart september som visade sig från sin allra bästa sida. Efter första dagens spel var det delad ledning på -3 av Jonas Blomberg och Johan Helge tätt följt av Christer Jakobsson på -1.

Den avslutande ronden följdes av inte mindre än självaste Torsten Hansson (Stenssons mentale coach) som var ute och följde några bollar. Han undrade dock om de spelades Foursome för att i den första bollen, som var en tvåboll,  låg det ju bara en boll på green....

Marcus Karlsson kom in på fina 
-2 och satt som ledare i klubbhuset på 143, -1 totalt när ledarbollen fortfarande var ute på banan. Men Johan Helge höll undan efter en +1 rond och vann på 142, -2 totalt. Christer Jakobsson avslutade fint och blev delad tvåa tillsammans med Marcus även han på 143 slag. 
Stort grattis till er alla och bra spelat !

Vi tackar Trummenäs GK för ett bra arrangemang, härlig helg och en bra bana och hoppas att vi får komma hit fler gånger.


Fler nyheter

 1. Nytt rankingsystem 2018
 2. Senior Tour

  Nytt rankingsystem 2018

  Inför 2018 har seniorgruppen tillsammans med SGF beslutat att införa ett nytt rankingsystem (Order-of-Merit) som kommer att administreras i GIT Tävling. En konsekvens av detta blir att det nya rankingsystemet kommer att baseras på samma fördelningsmodell av prispengar som professionella tävlingar använder sig av.

 3. H70: Byte av kapten
 4. Senior Tour

  H70: Byte av kapten

  Under ca 25 år har jobbat ideellt inom golfen, på klubbnivå som ledamot i TK på Kungsängen under 16 år (var ordförande TK under 8 år), som hcp-ansvarig i 18 år. Som distriktsdomare under 8 år och som Chief Marshal på Scandinavian Masters under 17 år.

  Känns som att jag med gott samvete kan dra mig tillbaka och lämna över stafettpinnen avseende H70's Senior Tour till en efterträdare med lite mer energi än vad jag har numera....

  Bertil och jag har diskuterat detta och har hittat en efterträdare som också accepterat - det blir Krister Jacobsson som nu blir ny assisterande Kapten, ett garanterat mycket gott val!! Bertil ta över som Kapten.

  Känns mycket bra att så här smidigt kunna lämna över och jag önskar Krister lycka till med jobbet!
  Självfallet kommer jag att delta i årets Senior Tour - dock inte lika frekvent som tidigare.

  /Ulf
  _____________________________________
  Ulf Schröder
  Kapten emeritus, SGF Senior Tour H70

 5. D50: Ändring uttagning EM
 6. Senior Tour

  D50: Ändring uttagning EM

  Det har blivit en justering av uttagna spelare

  Följande spelare har blivit uttagna att spela Individuella EM (D50) som går på Royal Bled i Slovenien 14-16 juni:

  Maria Liberg, Upsala GK, Catharina Månsson, Vasatorps GK, Lotta Rhedin, Kalmar GK, Anita Jansson, Sisjö GK, Inger Sund, Öijared GK och Britt Bergfors, Vasatorps GK,

  Ska bli spännande att följa spelarnas framgångar.

  Stort lycka till önskar vi!
  Ylva Z Skännestigh, Kapten D50, och Birgitta Ljung, Assisterande Kapten D50