Sökresultat för "" (100 träffar)

Visar 12 av 100 träffar Sortera efter: Relevans / Datum
 1. Gräppås kör Flexipunkt

  Gräppås GK har infört medlemssystemet Flexipunkt vilket medfört att antalet medlemmar och medlemsintäkter ökat samt att andelen kvinnor är mycket högre.
 2. Klubb 36 hjälper nybörjare på Norrköping Söderköping

  Norrköpings GK har startat Club 36 som vänder sig till klubbmedlemmar som ännu ej nått hcp 36.
 3. Nässjö lyckades med annonsering

  Nässjö GK har ökat antalet medlemmar med 20 procent genom riktade rekryteringsåtgärder.
 4. Succé för Troxhammars 12-hålare

  Tolvhålsbanan Troxhammar GK var först i landet och har blivit ett lönsamt och uppskattat komplement till den stora banan.
 5. Söderåsen vill nå yngre

  Söderåsens GK har 2015 infört medlemsformen Flexipunkt som ett steg in i golfen och som kan ersätta greenfeemedlemskapet.
 6. Torshälla når taket med Flexipunkt

  Torshälla införde 2013 Flexipunktsystemet som medfört att man tillsammans med fullvärdigt medlemskap snart nått taket för antalet medlemmar.
 7. Bredared grundade Flexipunkt

  Bredareds GK är grundare av medlemssystemet Flexipunkt som möjliggör olika medlemskategorier i förhållande till spelmängden.
 8. Busshållsplats gav skjuts i Allerum

  Kan 26 minuter ha någon som helst betydelse för en idrottsförening? För Allerums GK utanför Helsingborg betyder det skillnaden mellan 40 och 200 aktiva juniorer
 9. Facebook-gemenskap i Nyköping

  En Facebookgrupp har skapats för att ensamspelare lättare ska hitta spelpartners Nyköpings GK. Klubben har fredagsöppet för alla med gratis spel viss tid.
 10. Fyra Värmlandsklubbar en tränare

  Sunne, Arvika, Billerud och Sommaro inleder ett samarbete om tränare. Det ska ge fler nya spelare och effektivisera träningen.
 11. Green queens samlar tjejerna

  Green Queens golf är en ideell förening för nätverkande mellan golfande tjejer 2239 år. Tävling och event står programmet men viktigast är att ha roligt.
 12. Politik & juridik

  19 nov 2018Blogg: Visioner kräver jobb

  Nej, det löser sig inte! Vision 50/50, alltså det jämställdhetsarbete som nu pågår runt om i Golfsverige, har ett väldigt enkelt syfte. Att göra golfen i Sverige mer rättvis. Det är barnsligt enkelt att