Sökresultat för "" (100 träffar)

Visar 12 av 100 träffar Sortera efter: Relevans / Datum
 1. Jämställdhetsarbetet ska genomsyra hela klubben

  Under ett år har Glasrikets golfklubb genomgått Svenska Golfförbundets jämställdhetsutbildning Vision 50/50. Nu är de snart i mål, men arbetet slutar inte här.
 2. Spaning ger färdighet på Åkersberga GK

  Åkersberga GK ser Vision 50/50 som en långsiktig process. Att spana verksamheten med nya ögon och öron har ökat medvetenheten och öppnat för nya insikter.
 3. Attityder i fokus på Nyköpings GK

  För Nyköpings GK har arbetet med Vision 50/50 främst handlat om attityder.
 4. Vision 50/50

  Vision 50/50 Har du och din klubb fler exempel, kontakta Lena Lindström, lena.lindstrom@golf.se. Diplomerade klubbar och distrikt Hämta inspiration från golfklubbar och distriktsförbund som diplomerats
 5. Motala vände motgång till framgång

  Efter ett utmanande 2018 bestämde sig Motala GK för att stärka klubbkänslan och erbjuda ett större värde bortom golfbanan. Inspireras av deras Vision 50/50-resa
 6. Bokskogens GK: "Stämningen är otrolig"

  Bokskogens GK ville modernisera, stärka varumärket och göra klubben relevant även i framtiden. Vision 50/50 blev flaggbäraren för strategiarbetet.
 7. Stockholms och Ångermanlands GDF

  Distriktsförbunden har en viktig roll i arbetet för ett mer jämställt Golfsverige. Här berättar Stockholms och Ångermanlands GDF om sitt Vision 50/50-arbete.
 8. Vi-känslan ökar på Torshälla

  Torshälla GK kallar sig den familjevänliga klubben. Men vad innebär det? Vision 50/50 blev verktyget för att hitta rätt och klubben har nu växt och utvecklats.
 9. Kinds GK möter framtiden med en ny inställning

  Kinds GK möter framtiden med en ny inställning Vision 50/50 är ett långsiktigt förändringsarbete för ett jämställt Golfsverige. Målet är jämnare könsfördelning bland spelare och i ledande positioner. En
 10. Hammarö GK vill bryta gamla vane- och tankesätt

  Intervju med Hammarö GK:s klubbchef Martin Zetterfeldt Edin, om satsningen jämställdhet och klubbutvecklingsprogrammet Vision 50/50.
 11. Mixade tävlingsgrupper i Östergötlands seriespel

  Vision 50/50-diplomerade Östergötlands GDF har fått fler deltagare i distriktets seriespel och också infört en mixad klass där män och kvinnor möts i matchspel.
 12. Uppstickaren Öjestrand har vuxit sig stor

  Öjestrand Golf Club utanför Sundsvall får fler och fler kvinnor. Mycket av inspirationen till förändringar kommer ur Vision 50/50-programmet.