Scandinavian Masters byter spelplats för tävlingen 2008

Istället för att spelas på Barsebäck Golf & Country Club så kommer tävlingen åter avgöras på Arlandastad Golf nästa år.

– Barsebäck är en fantastisk anläggning och kommer stå som värd för framtida tävlingar. Våra partners ser dock gärna att vi spelar tävlingen i Stockholmsregionen under perioden fram till 2009 och jag tänker inte ställa mig i vägen för deras önskan, säger tävlingens vd Fredrik Nilsmark i en kommentar.

Det innebär att Arlandastad Golf får förtroendet att arrangera Nordens största årligen återkommande idrottsevenemang två år i rad följt av Bro Hof Slott 2009. Årets tävling på Arlandastad Golf spelas den 16-19 augusti. Och bland vinnarna i tidigare Scandinavian Masters märks Nick Faldo, Colin Montgomerie, Vijay Singh, Jesper Parnevik, Adam Scott, Luke Donald, Lee Westwood och Joakim Haeggman.

Till årets tävling kommer bland andra John Daly, Tom Lehman och Corey Pavin att delta tillsammans med Europatoureliten.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Nilsmark VD Scandinavian Masters Mobil 0706-78 58 58.