Riksfinal i Skandia Scramble

Måndagen den 11 september spelas årets riksfinal i Skandia Scramble. 288 spelare från hela landet gästar Lunds Akademiska Golfklubb och Kävlinge Golfklubb för att göra upp om segern i lagspel, scramble.

36 flicklag och 36 pojklag deltar med fyra spelare i vardera lagen, där pojkarna spelar i Kävlinge och flickorna i Lund. Spelformen är scramble slagtävling över 18 hål med handicap. Norska Golfförbundet har fått två Wild Cards på grund av det samarbete i rekryteringsfrågor som pågått under flera år och Holländska Golfförbundet också fått två Wild Cards.

På söndag kväll, den 10 september klockan 19.00, genomförs en coach- och ledarkväll i samarbete med Skandia Coach. 500 ledare och ungdomar deltar. Syftet är dels att skapa nätverk mellan deltagarna, dels att ge information och kunskap. Platsen är Scandic Star i Lund.Läs gärna mer på http://scandiajunior.golf.se

För mer information vänligen kontakta:

Mikael Larsson Projektledare Skandia Scramble 070-601 01 10

Catrin Larsson Projektledare Skandia Coach 070-836 24 66