Tinius Cup – lagtävling mellan svenska och norska elittjejer

Från och med fredag den 1 september till och med söndag den 3 september spelas Tinius Cup på Losby GK utanför Oslo.

Tinius Cup är en årligen återkommande matchspelstävling mellan svenska och norska elittjejer i åldern 13-16 år. Tävlingen spelades första gången 2004 i Norge och därefter vartannat år i respektive land.

Ställningen efter de två första mötena är 1-1.

Tanken bakom Tinius Cup är att bredda eliten och ge fler riktigt duktiga tjejer att spela under riktigt bra förhållanden i en spännande tävling. De deltagande tjejerna ligger precis snäppet under landslagsnivå med handicap från 1 till 7.
Tinius Cup är ett samarrangemang mellan Svenska Golfförbundet och Norges Golfforbund.

Det svenska laget består av: Isabelle Bachtiar, Karlstads GK Kajsa Westerblad, Torekov GK Emma Alfredsson, Kils GK Anna Dantorp, Kvarnby GK Lisa Andersson, Alingsås GK Julia Davidsson, Jönköpings GK Louise Ridderström, Stockholms GK Emma Nilsson, Kristianstads GK Louise Larsson, Forshaga GK Sofie Kvarnström, Mosjö G&CC

Kapten: Göran Söderqvist Vicekapten: Lena Granstrand

Läs gärna mer på http://tjejerochgolf.golf.se

För ytterligare information vänligen kontakta: Catrin Larsson Tinius Cup 0708-36 24 66