Carl Pettersson till EnterCard Scandinavian Masters

Sveriges hetaste golfare Carl Pettersson gör ett av sina sällsynta besök i Europa i samband med EnterCard Scandinavian Masters på Barsebäck den 3-6/8.

Därmed får Michael Campbell och de övriga stjärnorna ytterligare en stark konkurrent i den prestigefyllda tävlingen.

- Det ska bli kul att spela i Sverige för första gången på tre år. Barsebäck är ju en fantastiskt fin och kul bana, säger Carl Pettersson.

För svensk del ser förutsättningarna för en seger goda ut med tanke på att Carl Petterssons medverkan kompletterar en redan namnkunnig trupp i form av bland andra Henrik Stenson, Jesper Parnevik, Fredrik Jacobson och Niclas Fasth.
Carl Pettersson ligger just nu på 17:e plats på den amerikanska penningligan och jagar den första segern på svensk mark. Att vinna har han dock redan hunnit med i USA den här säsongen när han på ett imponerande sätt tog hem segern i Memorial-tävlingen och därmed följde upp fjolårets seger i Chrysler Championships.

För mer information vänligen kontakta: Staffan Östlund Vd Scandinavian Masters tel: 070-555 33 75.

Läs gärna mer om EnterCard Scandinavian Masters på hemsidan; www.masters.golf.se

EnterCard Scandinavian Masters spelas i år för 16:e gången och bland segrarna märks Vijay Singh, Nick Faldo, Lee Westwood, Colin Montgomerie, Adam Scott, Luke Donald samt svenskarna Jesper Parnevik och Joakim Haeggman. Titelförsvarare är australiensaren Mark Hensby som i fjol segrade i ett särspel mot Henrik Stenson. Tävlingen har bestämt årets prissumma till 1,6 miljoner euro vilket kommer att ge vinnaren över två miljoner kronor.