För coacher

Här finns information, mallar och blanketter som är bra att ha tillgång till för coacher inom Swedish Golf Team.

Reseregler

Reseregler SwGT 2017

Reseräkning

Blankett för reseräkning

Coachersättning/utlägg

Coachersättning
Ersättning utlägg

Mall för inbjudningar, uttagningar mm

Inbjudan läger
Uttagning uppdrag
Rapport
Affisch för tävlingsnärvaro
Rankingunderlag

Europeiska sjukförsäkringskortet

För att lättare få tillgång till behandling vid eventuell skada vid internationella tävlingar/landslagsläger inom EU/EES-länder och Schweiz, rekommenderar vi att spelare skaffar Europeiska sjukförsäkringskortet. Kortet kommer hem till dig inom en vecka och är kostnadsfritt. Ha alltid med dig kortet vid tävlingar/landslagsläger utomlands. Som coach som reser på uppdrag av Svenska Golfförbundet är du även försäkrad hos ERV. Har något inträffat och du har frågor gällande försäkring, kontakta alltid ERV först på 0770-45 79 70 eller corporate@erv.se.

Antidoping

OBS! Nya antidopingregler från 1 januari 2015.

För dig som är uttagen till ett av Svenska Golfförbundets landslag gäller, liksom inom all idrott, att all form av doping är förbjuden. Detta gäller även intag av dopingklassade medel. Vilka läkemedel som är dopingklassade framgår av den Röd-Gröna listan och WADA:s Dopinglista som finns på Riksidrottsförbundets hemsida. Om du är osäker på om ett preparat är tillåtet ska du alltid rådfråga din läkare.

Landslagsrapport

Landslagsrapport vid alla läger/samlingar inom ramen för landslag är obligatoriskt. Information ska skickas till rapport@rf.se med datum och plats för samlingen/lägret som landslaget har. Lägg gärna med denna mailadress när ni skickar ut info till spelarna som är inbjudna så det blir en rutin. Meddela dem ni jobbar med då ni inte själva är med på själva aktiviteten.