MoreGolf Mastercard Tour

Välkommen till den marknadsledande professionella golftouren i Norden. Här spelar proffs från flera länder som förbereder sig för att ta steget ut i Europa.

Information om Covid-19

Den 4 april publicerades det information från Svenska Golfförbundet att alla professionella Förbundstävlingar fram till 30 juni är inställda eller framskjutna. Detta beslut gäller både MoreGolf Mastercard Tour och Future Series. 

Uppdaterat schema finns under Schedule. 

Informationen uppdateras. Senast uppdaterad 4/4.

Golfbox Road to Europe

Tillsammans med den danska systertouren ECCO Tour skapar man rankingen Golfbox Road to Europe, där de fem högst rankade spelarna varje år tilldelas en spelrättighet på Challenge Tour – undertouren till Europatouren. 

Till rankingen

Mikael Lindberg bäste svensk på rankingen 

I februari månad gick de två första tävlingarna för säsongen av stapeln. Det var SunBirdie Winter Series som genomfördes på Lumine Golf Club i Spanien. Den första tävlingen vanns av danska Marcus Helligkilde, som var en av spelarna som kom topp fem på Golfbox Road to Europe 2018. 

Mikael Lindberg

Den andra tävlingen avgjordes efter ett tre hål långt särspel mellan Onsjö Golfklubbs Per Längfors och AIK GK:s Mikael Lindberg. Det krävdes birdie-birdie-birdie innan en segrare kunde koras och det blev Mikael Lindberg. 

Topp fem på Golfbox Road to Europe 
1. Jeppe Pape Huldahl, Danmark
2. Marcus Helligkilde, Danmark
3. Mikael Lindberg, AIK Golf
4. Lauri Ruuska, Finland
5. Per Längfors, Onsjö GK

MoreGolf Mastercard – Mer golf för pengarna

MoreGolf Mastercard är golfarens betal- och kreditkort, som bland annat ger dig bonus på alla dina köp och möjliggör räntefri delbetalning av årsgiften till din klubb. MoreGolf Mastercard är huvudsponsor till touren och kortet, och är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB.

Läs mer om fördelarna med kortet och ansök här.

För frågor kontakta

Porträttbild på Frida