Välkommen till golfen! En fantastisk idrott där du får uppleva natur, gemenskap och spelglädje och där alla kan spela med alla tack vare handicapsystemet.

Kom du hit via Grönt Kort-boken?

Då har du kanske läst om den nya webbplats där du stämmer av dina kunskaper som en del i att ta ditt Gröna Kort. Denna portal byggs just nu och kommer att vara klar våren 2020.

I väntan på att den blir klar kan du klicka dig vidare till den nuvarande webben för Grönt Kort som innehåller filmer och inspiration (kräver en skrapkod från en köpt bok).

Gå vidare till utbildningswebben för Grönt Kort ››

Nytt Grönt Kort våren 2020

I samband med att den nya webbplatsen för Grönt Kort öppnas under våren kommer också kunskapskraven för Grönt Kort att bli lika i hela landet. Fram till dess gäller nuvarande form av utbildning, introduktion och spelprov. 

Hitta en golfklubb nära dig ››

Så tar du det nya Gröna Kortet när det kommer

  • Golfklubben och PGA-tränaren är fortsatt nyckeln till en bra start på ditt golfande. Hitta en klubb som passar dig för en bra introduktion. 

  • Oavsett var du lär dig kring spelet, regler och säkerhet stämmer du av dina teorikunskaper i den nya webbplatsen. Frågorna blir samma för alla i Sverige.