Här hittar du lediga tjänster inom Svenska Golfförbundet, Golfadministratörernas förening och Swedish Greenkeepers Association.

Här hittar du lediga tjänster.

 1. Redovisningsekonom (heltid Svenska Golfförbundet)
 2. Med anledning av kommande pensionsavgång söker vi en redovisningsekonom.

  Kvalificerat redovisningsarbete utgör de prioriterade och huvudsakliga arbetsuppgifterna, men ekonomiavdelningen ansvarar även för HR (lön, reseräkningar m m), allmän kontorsservice (t ex registerhållning, inköp, hantera poolbilar, bidragsansökningar m m) och stöttar också kollegorna vid arrangemang som exempelvis Förbundsmötet. Alla på avdelningen hjälps åt med dessa uppgifter och täcker upp för varandra vid semestrar och frånvaro.

  Vi söker en redovisningsekonom på heltid.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  – Fakturering, kund- och leverantörsreskontra
  – In- och utbetalningar
  – Löpande bokföring, månadsavstämningar
  – Moms- och skattedeklarationer
  – Resultatrapportering för uppföljning av budget
  – Bokslutsarbete

  Erfarenhet från liknande ekonomiarbete med eget ansvar är ett krav. Vana av Hogia Affärssystem är önskvärt. Utgår från att du är van vid arbete inom Office-programmen. Vi ser att du tycker om, förstår och gärna spelar golf själv.

  Som person är du flexibel, noggrann, prestigelös, ansvarsfull och har hög integritet. Du kan arbeta självständigt samt i grupp. Vi söker dig som är redovisningsekonom eller motsvarande. Du bör ha minst fem års erfarenhet av redovisningsarbete, helst med erfarenhet från idrotten.

  Tillträde är önskvärt till 1 september. Välkommen med din ansökan.

  Skicka ett kort brev samt CV till Susanna Nordgren, Svenska Golfförbundet
  susanna.nordgren@golf.se. Sista ansökningsdag är 23 april.

  Frågor besvaras av Susanna Nordgren på mejl ovan eller 08-622 15 08. Facklig kontaktperson är Anneli Engardt 08-622 15 02, Unionen.

  Svenska Golfförbundet (SGF) är Riksidrottsförbundets specialidrottsförbund för golf. SGF bildades 1904 och är ett av Sveriges äldsta och största specialidrottsförbund med 21, distrikt, 454 klubbar och 484 373 aktiva medlemskap fördelade på 461 404 individer. SGF arbetar för att öka synligheten kring golf som motions-och tävlingsidrott och golfens stora samhällsnytta. Vår vision är Världens bästa golf för alla. SGF är organiserat dels som idrottsförbund, dels i två rörelsedrivande dotterbolag samt i två stiftelser. Totalt omsätter koncernen cirka 170 mkr. Koncernen har 63 anställda.

  Arbetsplatsen är förlagd till Idrottens Hus i Skanstull, Stockholm. Vi sitter i moderna lokaler som vi delar med Riksidrottsförbundet och ett 30-tal idrottsförbund.