Behöver du och din klubb ytterligare hjälp med GIT? Tveka då inte att kontakta GIT utbildningsteam! De erbjuder konsulttjänster och utbildningar, digitalt eller på plats.

Konsulttjänster för klubben

GIT utbildningsteam består av flera erfarna GIT-konsulter som gärna hjälper dig och din klubb. Du väljer själv hur du vill utnyttja konsultationstiden.

Kanske vill du fördjupa dig i vissa funktioner eller avsnitt? Eller behöver du hjälp att bemästra inställningar för vissa funktioner och moment? Välj längd och innehåll efter just dina behov!

Prissättning 2023

Digitalt via Teams: 750 kronor per timme, exklusive moms

På plats, halvdag (3,5 timmar): 4000 kronor, exklusive moms

På plats, heldag (3,5-7 timmar): 7000 kronor exklusive moms

För att boka konsultationstid, kontakta Utbildningsansvarig Helén Arnoldson på helen.arnoldson@golf.se eller 0761–131785.

Dina GIT-konsulter

 • Bild på Helén Arnoldson.

  Helén Arnoldson

  Helén arbetar på Svenska Golfförbundet som ansvarig för implementation och utbildning i GIT. Hon har också lång erfarenhet av golfbranschen från sin tid som klubbchef på Hooks GK.

  Hennes fokusområden som konsult i GIT är ekonomi, fakturering, administration, medlemshantering, tidbokning, sätta upp regler för banan och hantera företag.

 • Bild på Lena Candinger 140x200.

  Lena Candinger

  Lena Candinger jobbar på Svenska Golfförbundet med både Klubbsupport och GIT utbildningsteam. Hon har även gedigen erfarenhet av att driva golfklubb från många års anställning på Saltsjöbadens GK. Detta ger henne en bred kompetens och en förmåga att se på frågor utifrån flera olika perspektiv. 

  Fokusområden i GIT är ekonomi, fakturering, administration, medlemshantering, tidbokning och tävling.

 • Anna O´Keeffe

  Anna O'Keeffe

  Anna jobbar på Svenska Golfförbundets klubb- och spelarsupport sedan 13 år tillbaka. Detta har gett henne en unik kunskap om alla delar av GIT, och hon brinner för att ge bra service med trevligt kundbemötande.

  Annas fokusområden är upplägg av medlemsskapstyper, avgifter, fakturering, betalning i Min Golf och allt som har att göra med banor och reservationer.

 • Maria Pennerborn

  Maria Pennerborn

  Maria Pennerborn är klubbchef på Surahammars GK sedan våren 2018. Hon brinner för organisationsutveckling och effektivisering med ett humanistiskt förhållningssätt.

  För Maria är en välkomnande kund- och medlemsservice är det viktigaste i vardagen, tillsammans med kunskap i alla delar i GIT.

 • Christina N Karlsson

  Christina N Karlsson

  Christina jobbar sedan 2012 som Klubbchef på Arvika Golfklubb. Hon har spelat golf sedan 1974. För henne är relationer viktiga, och att utvecklas i sitt jobb. 

  Christina jobbar med alla delar i GIT men brinner lite extra för GIT tävling .

 • Bild på Johan Hillblom.

  Johan Hillblom

  Johan arbetar som kanslist/kommunikatör på Gävle GK. Hans specialområde är GIT Tävling, där han har värdefull erfarenhet från stora tävlingssammanhang. Till exempel är han distriktsdomare i Gästrike-Hälsinge GDF samt TD (Tournament Director) på Teen Tour. Tidigare har han även jobbat som TC (Tournament Coordinator) på Swedish Golf Tour.

 • Linda Nevren

  Linda Nevrén

  Linda har arbetat som kanslichef på Halmstad Golfklubb samt klubbchef på Haverdals GK och Holms GK. Hon har också erfarenhet av tävlingar på olika nivåer genom uppdrag som distriktsdomare i Hallands Golfförbund och TD (Tournament Director) på Teen Tour.

  Hennes kompetens i GIT sträcker över flera områden, med fokus på ekonomi, redovisning och tävling. 

 • Eleonore Höglund

  Eleonore Höglund

  Eleonor har över 20 års erfarenhet av att arbeta på golfklubb. Under dessa år har hon haft positioner som receptionist, kanslist, ekonomiansvarig och till slut klubbchef. 

  Hon brinner för att förbättra och effektivisera, och hennes specialområden inom GIT är ekonomi, medlemsformer och statistik. 

Kontakt:

Bild på Helén Arnoldson