För att kunna erbjuda mer utbildningshjälp till golfklubbarna förstärkte vi tidigare i år GITs utbildningsteam med Helén Arnoldson och Johan Hillblom, som har hjälpt till att hålla i webbutbildningar under våren.

Nytt i höst: konsulttjänster för klubben

I höst kommer din klubb kunna dra ännu mer nytta av Heléns och Johans kompetenser och beställa enskilda konsulttjänster av dem.  

Under konsultationstiden kan ni välja att fördjupa er i vissa funktioner eller avsnitt genom mer ingående utbildning, eller att få hjälp med inställningar för vissa funktioner eller moment.

Mer info om hur du går tillväga för att beställa konsultationstid kommer under hösten. Till dess – lär känna våra två nya tillskott!

Helén Arnoldson

Helén Arnoldson

Helén är 56 år och arbetar sedan 14 år som klubbchef på Hooks GK. Hon är aktiv inom hela verksamheten, men om hon ska lyfta något som står särskilt i fokus menar hon att det är ekonomi, fakturering, administration, medlemshantering, tidbokning, att sätta upp olika regler för banan och samarbetspartners i GIT.

Innan Helén började på Hooks jobbade hon med försäljning och marknadsföring.

Johan Hillblom

Johan Hillblom

Johan jobbar till vardags på Gävle GK, där hans titel är kanslist/kommunikatör. Utöver rollen på klubben är han även engagerad i tävlingsgolf med uppdrag som distriktsdomare i Gästrike-Hälsinge GDF samt som TD (Tournament Director) på Teen Tour, och tidigare även som TC (Tournament Coordinator) på Swedish Golf Tour.

Johan har arbetat mycket i GIT Tävling i stora tävlingssammanhang och har under våren 2021 använt dessa erfarenheter till att hjälpa till med utbildningar i GIT Tävling.