Bättre golfupplevelse, bättre affärer. Ta klubbens kommunikation till nästa nivå med moderna verktyg för nyhetsbrev, medlemsvård, rekrytering och marknadsföring.

Nu har vi lanserat GIT e-post, som gör det smidigt och enkelt att lyfta kommunikationen med medlemmar och gäster. Verktyget är integrerat med medlemsregistret i GIT och är alltid uppdaterat med aktuella kontaktuppgifter.

Anmäl klubben och kom igång! 

Utrullningen av GIT e-post startade i mitten av januari 2022 och sker löpande för de klubbar och distrikt som anmäler sig. Anslutningen görs i anmälningsordning. Planen är att alla klubbar och distrikt ska ha tillgång till verktyget i slutet av april 2022.

 • Anmäl en administratör

  För att komma igång med GIT e-post i din golfklubb eller ditt distrikt, kontakta SGF:s klubbsupport och anmäl namn och e-postadress till en person som ska bli upplagd som administratör. Du når supporten via den blå hjälpsymbolen längst ner på sidan.

  Tips: Tänk på att du måste anmäla din primära e-postadress i GIT om du vill ha möjlighet att logga in i GIT e-post via GIT.

 • Lär dig grunderna 

  Vill du lära dig grunderna i GIT e-post är du välkommen att anmäla dig till något av vårens webbinarier. Du får tips på användningsområden och lära dig hur du bygger segment (utskickslistor) och skapar snygga nyhetsbrev genom fördefinierade mallar.

  Anmäl dig här ➤

 • Manualer och mer utbildningsmaterial

  På Onlinehjälpen hittar du användarmanual, tips på användningsområden, kom igång-guide, frågor & svar och en do’s & dont’s. 

  Till Onlinehjälpen ➤


  I GIT-skolan hittar du en onlineutbildning som går igenom hur du anpassar mallarna i verktyget, skapar segment, göra ett nyhetsbrev med text, bilder och länkar samt följa upp statistiken. 

  Till utbildningen ➤

Landskrona GK testar nya GIT e-post

Landskrona GK var en av pilotklubbarna som fick testa verktyget under 2021. Hör vad de tycker om GIT e-post och hur det kan användas för att förbättra medlemskommunikationen.

Stillbild från film om GIT e-post och marknadsföring.

Två alternativ för olika behov

Välj mellan de två olika alternativen för medlemskommunikation och marknadsföring, beroende på klubbens resurser, behov och tekniska mognad:

 • GIT e-post. Tillgång till medlemsdatabas, grundläggande nyhetsbrevsverktyg och segmentbyggare för att kunna segmentera utskick för olika målgrupper i klubben. Tillgängligt för alla klubbar, ingår i GIT-avgiften.

 • GIT marknadsföring. Allt i GIT e-post, samt mer avancerade funktioner för kundvård (CRM) och nyhetsbrev. Dessutom tillgång till avancerade marknadsföringsverktyg (marketing automation), analys och webbplatsanpassning. Tillval, kostnad 3 045 kr/månad + 10 000 kr i startavgift.

GIT e-post

 • Logotyp för GIT e-post.

  Ett modernt och lättanvänt e-postverktyg för proffsiga medlemsbrev. Du får tillgång till fördefinierade mallar som kan klubbanpassas genom att lägga till er egen logotyp och era egna bilder.

  Verktyget är direkt kopplat till ert medlemsregister i GIT. Det gör det enkelt att skicka nyhetsbrev till alla era medlemmar, eller anpassade e-postutskick olika medlemsgrupper baserat på exempelvis ålder, kön eller handicap.

  Detta ingår:

  Statistik och medleminsikter

  ✓ Alltid uppdaterad medlemsdata direkt från GIT
  ✓ Individuella kontaktkort för alla medlemmar

  E-postverktyg

  ✓ Enklare e-postverktyg med fördefinierade mallar
  ✓ Kopplat till GIT – slipp manuell export-import till externa verktyg

  Filtrera mottagare

  ✓ Riktade nyhetsbrev till olika medlemsgrupper
  ✓ Skapa dynamiska segment (filter) utifrån t.ex. ålder, kön och handicap 
  ✓ Nå medlemssegmenten direkt via e-postverktyget

  Kostnad:

  GIT e-post ingår i GIT-avgiften, tillgänglig för alla SGF-anslutna golfklubbar och bolag. Ersätter den tidigare funktionen för att skicka e-post i GIT.

GIT marknadsföring

 • Logotyp för GIT marknadsföring.

  Ett heltäckande erbjudande för klubbar med större behov och mer resurser för kommunikation och marknadsföring, som vill ta sin kommunikation till nästa nivå. 

  Här får du ett heltäckande kundvårdssystem (CRM), möjlighet att skapa egendesignade nyhetsbrev och kan följa medlemmarnas kundresa och analysera kommunikationsinsatserna genom mer avancerad statistik och e-postanalys.

  Verktyget är direkt kopplat till ert medlemsregister i GIT. Det gör det enkelt att skicka nyhetsbrev eller marknadskampanjer till alla era medlemmar, eller riktade och personaliserade e-postutskick olika medlemsgrupper baserat på exempelvis ålder, kön eller handicap.

  Du får också tillgång till några av marknadens mest avancerade funktioner inom marketing automation och kan följa medlemmar och kunder genom hela kundresan samt agera mer automatiserat i flera kanaler som webb, SMS och e-post. (OBS: Delar av gränssnittet i detta alternativ är på engelska.)

  Detta ingår

  Statistik och medleminsikter

  ✓ Alltid uppdaterad medlemsdata direkt från GIT
  ✓ Individuella kontaktkort för alla medlemmar

  Mer avancerat nyhetsbrevsverktyg

  ✓ Flexibelt utifrån design och utskicksalternativ
  ✓ Personalisering
  ✓ Kommersiella partners kan involveras
  ✓ Avancerad statistik och e-postanalys

  Filtrera mottagare

  ✓ Riktade nyhetsbrev till olika medlemsgrupper
  ✓ Skapa dynamiska segment (filter) utifrån t.ex. ålder, kön och handicap 
  ✓ Nå medlemssegmenten direkt via e-postverktyget

  Medlemsvårdssystem (CRM)

  ✓ Databashantering och segmentering
  ✓ Kan användas för medlemssupportfrågor
  ✓ Kundresor med individuell leadshantering för rekrytering

  Heltäckande plattform för Marketing Automation

  ✓ Automatiserad kommunikation som välkomstflöden och rekrytering via e-post/SMS
  ✓ Webbpush-meddelanden
  ✓ Social media-annonsering med retargeting
  ✓ Popups och kontaktformulär för marknadsföring och rekrytering
  ✓ Webbplatsanpassning – personaliserade kampanjer och budskap beroende på besökarens beteende på er hemsida
  ✓ Livechatt på hemsida för kommunikation och support
  ✓ Marknadsanalys

  Exempel på användningsområden för automatiska flöden:

  • Välkomna nya golfare till klubben – informera om aktiviteter, tjänster och erbjudanden

  • Skicka födelsedagshälsningar via e-post/SMS för att öka engagemang och marknadsföra erbjudanden

  • Marknadsföra aktiviteter på golfklubben via webb-push på er hemsida

  • Göra riktad annonsering i sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter (retargeting)

  Kostnad:

  GIT marknadsföring kostar 3 045 kronor per månad. En startavgift på 10 000 kronor tillkommer. Alla priser är exkl. moms.

Det här kan du göra med verktygen

Du hittar mer om de funktioner och möjligheter som ingår i de två alternativen genom att bläddra bland bilderna (se vilket alternativ funktionen tillhör i övre högra hörnet) och läsa under respektive flik nedanför.

En del av Golfens IT-system

Tjänsterna GIT e-post och GIT marknadsföring utvecklas av GIT-teamet på Svenska Golfförbundet (SGF), i samarbete med företaget Data Talks.

Data Talks har varit partner till SGF sedan september 2019 och hanterar idag alla automatiserade e-postutskick kring medlemskap, bokning och avbokning.

I GIT e-post får golfklubben tillgång till Data Talks verktyg för nyhetsbrev och segmentering integrerat med det egna medlemsregistret i GIT.

Klubbar som väljer GIT marknadsföring får också tillgång till en mer avancerad plattform för marketing automation från företaget Sales Manago, som är partner till Data Talks. Gränssnittet i Sales Managos plattform är på engelska. 

Om Data Talks

Om Sales Manago

För mer information, kontakta

Porträttbild kvinna brunt axellångt hår.
Porträttbild Pert Lindroth
Porträttbild på Sandra.