Delbetalning av årsavgiften

I samband med klubbens fakturering av årsavgiften för 2020 finns två tjänster för delbetalning för era medlemmar: MoreGolf Mastercard och Swedbank Pay.

MoreGolf Mastercard

MoreGolf Mastercard - Golfsveriges eget kreditkort
MoreGolf Mastercard - Golfsveriges eget kreditkort

Det första alternativet för delbetalning av årsavgiften är via kreditkortet MoreGolf Mastercard. 

Golfklubben får betalt direkt, ingen kostnad för er som klubb
Medlemmen kan välja att delbetala årsavgiften på 6 eller 12 månader
Räntefritt. En delbetalningsavgift på 29 kronor/månad tillkommer

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Läs mer om kortet.

Tre alternativ för delbetalning med MoreGolf Mastercard

1. Medlemmen betalar med sitt kort direkt på klubben
För att delbetala följer sedan medlemmen instruktionerna på golf.se/moregolf under fliken "Delbetala din årsavgift till golfklubben".

2. Medlemmen betalar i Min Golf
Klubben lägger upp årsavgiften i GIT (se instruktionsfilmen i GIT Onlinehjälpen). Medlemmen betalar sin årsavgift i Min Golf med MoreGolf Mastercard och följer sedan instruktionerna på golf.se/moregolf under fliken "Delbetala din årsavgift till golfklubben".

OBS: För detta alternativ behöver klubben ett inlösenavtal. Både traditionella inlösenavtalet och nya checkout-avtalet fungerar för betalning med kort i Min Golf. Saknar ni avtal, se infon om Swedbank Pay Checkout nedan. Det är också viktigt att ni informerar medlemmarna om att fakturan ligger i Min Golf.

3. Medlemmen betalar via pappersfaktura
Ni skickar ut årsavgiften som pappersfaktura. Medlemmen skriver ut och fyller i ansökningsblankett om delbetalning och skickar till Entercard tillsammans med pappersfakturan. Ni får årsavgiften betald så snart delbetalningsansökan har godkänts.

Medlemmar som inte har ett MoreGolf Mastercard och vill delbetala kan ansöka om ett kort och därefter välja något av alternativen ovan.

Vid frågor gällande MoreGolf Mastercard, vänligen kontakta Anneli Engardt på Svenska Golfförbundet på anneli.engardt@golf.se.

Kampanjmaterial för delbetalning med MoreGolf Mastercard finns för klubben att ladda ner. Klicka på bilden för att komma till materialet.
Kampanjmaterial för delbetalning med MoreGolf Mastercard finns för klubben att ladda ner. Klicka på bilden för att komma till materialet.

MoreGolf kampanjbilder och mall för medlemsbrev

Vi har gjort ett textförslag till medlemsbrev om delbetalning som ni till exempel kan lägga på hemsidan eller skicka ut i ett nyhetsbrev. Anpassa texten till er klubb och ta bort eventuella betalningsalternativ som inte gäller er.

Det finns också banners, kampanjbilder och delbetalningsblankett som ni är fria att använda i er kommunikation med medlemmarna.

Ladda ner materialet här

Swedbank Pay

Logotyp för betaltjänsten Swedbank Pay.

Alternativ två för medlemmen att delbetala årsavgiften är via betaltjänsten Swedbank Pay (fd PayEx).

Golfklubben får betalt direkt, ingen kostnad för er som klubb.
Medlemmen kan betala via kort, swish, faktura eller kredit.
Vid kredit finns möjlighet till delbetalning från 100 kr per månad, dock minst 1/20 av total utnyttjad kredit. Aviseras månadsvis ihop med medlemmens eventuella andra inköp hos Swedbank Pay.
Ränta och en delbetalningsavgift på 29 kronor/månad tillkommer. Betalningsvillkor och ränta.

Klubben måste vara ansluten till Swedbank Pay Checkout

Klubben måste vara ansluten till den nya inlösenavtalet Swedbank Pay Checkout. Ansökningslänk skickades ut per mejl till samtliga klubbar under mars 2019 (då under namnet PayEx Checkout).

Har länken förkommit, registrera ett ärende hos GIT-supporten och ange klubb, firmatecknare, e-post och organisationsnummer för att erhålla en ny ansökningslänk.

Läs mer om Swedbank Pay Checkout