Vem i Golfsverige tycker du är värd att hyllas på Folkspels stora galakväll i maj? Nominera din ideella vardagshjälte till Folkspels årliga pris – senast 31 oktober!

Kampanjbild: Nominera Årets Eldsjäl - vem vill du hylla inom svensk golf.

Varje vår arrangeras Årets Eldsjäls galakväll av Folkspel. På den prisas och hyllas en rad ideella eldsjälar som gör Idrottssveriges unika föreningsliv möjligt.

Nu är det dags att börja nominera till nästa års gala, i kategorierna ledare, inkludering och hälsa.

Vem som helst – klubbar och privatpersoner – kan föreslå en eldsjäl som är värd att uppmärksammas på eldsjälsgalan i Stockholm i maj 2023. 

Nominera här – senast 31 oktober 2022 ☛

Vem i din golfklubb vill du hylla?

– Föreningslivet förtjänar att lyftas fram för allt det goda som görs, ofta i det tysta och bortom de stora rubrikerna. Skänk en tanke till alla de människor som dagligen engagerar sig för att göra Sverige bättre för alla, säger Carina Olofsson, projektansvarig för Årets Eldsjäl på Folkspel.

Det svenska föreningslivet är helt unikt med sina ideella föreningar och organisationer och med hundratusentals ideella ledare. Det skulle kosta samhället runt 20 miljarder kronor per år att anställa alla de som vecka efter vecka arbetar ideellt.

– Lyft fram någon person som har betytt extra mycket för dig, din förening eller organisation. Skriv en bra motivering, så kanske det blir just den personen som blir finalist, säger Carina Olofsson.

Golfsveriges eldsjälar är värda att uppmärksammas

En hel del av Golfsveriges idrottsverksamhet är beroende av ideella krafter som ställer upp i vått och torrt. Dessa eldsjälar betyder otroligt mycket för golfen och förtjänar all uppskattning de kan få.

Ta därför tillfället i akt och nominera golfklubbens ideella ledare till Årets Eldsjäl 2023!

Allt om Årets Eldsjäl

Folkspel – en partner till golfen

Folkspel bidrar till delar av förbundets verksamhet genom vårt partnerskap, men också genom möjligheten för alla medlemsklubbar att få in extra intäkter genom försäljning av Folkspels olika produkter.

Folkspel har numera också blivit mer digitala, vilket har förenklat försäljningen av exempelvis Sverigelotten ytterligare för golfklubben. 

Stärk kassan med Sverigelotten