Bjud in en politiker till unikt möte

Det är inte bara svenska artister som Lars Winnerbäck som ger sig ut på lång Sverigeturné. Även Svenska Golfförbundet har laddat turnébussen med estradörer, projektledare och en och annan chef. Allt för att återigen på verksamhetsseminarierna träffa runt 2 000 personer verksamma inom golfen.

Tisdag 16 januari stannar gänget till i Skövde som är första anhalt. Sedan rullar turnén på med ytterligare 21 orter fram till 20 mars då allt avslutas i Visby.

Det har säkert inte undgått någon att 2018 är valår. Därmed har Svenska Golfförbundet bjudit in både riksdagsledamöter, kommunpolitiker och miljöansvariga på de 22 orterna. I skrivande stund har 48 politiker tackat ja, däribland 15 kommunalråd.

Golfnyttan i samhället är temat under 90 minuter i ett av heldagsseminariernas arbetspass. Här möts politiker, kommunala företrädare och klubbrepresentanter för att diskutera kring aktuella ämnen inom besöksnäring, friskvård och miljö, områden där golfen bidrar – och kan bidra ännu mer – till samhällsnyttan.

Det här är första gången som SGF bjuder in politiker till dessa verksamhetsseminarier. Du som vill vara med och ännu inte anmält dig, gör det här.

Har du goda relationer med politiker i din kommun, bjud med dem på "ditt" seminarium. Ju fler politiker, desto fler kontaktytor och chans att påverka. Som sagt, det är valår...