Avspark GIT Online

Igår, Onsdagen den 31:a oktober hade vi vår första publika presentation av GIT Online projektet.
Alla klubbar var inbjudna och vi hade ett gäng nyfikna klubbrepresentanter på plats samt många som följde livesändningen av eventet.
Sändningen finns tillgänglig på Svenska Golfförbundets Facebooksida. Länk hittar du längre ner i detta inlägg. Vi presenterade bakgrunden till GIT Online samt visade vad som producerats hittills.

Första delen av GIT som vi bygger i GIT Online är starttidsbokning och schema.

NYHET - Startervy
Som en första del i det arbetet har vi har tagit fram en förenklad version av starttidsschemat och gjort en helt ny vy som vi kallar för "Starter", en vy för mobiltelefon som ska förenkla arbetet för starters och golfvärdar.

 

Det är en ständigt uppdaterad startlista där du kan se bokningar, ankomstmarkera samt ta bort ankomstmarkering. Se info om betalstatus, hcp, tee och hemmaklubb. Allt i din mobiltelefon.

De som deltog på eventet fick möjlighet att testa "Starter" på sina egna mobiltelefoner och feedbacken blev mycket positiv.
Exakt när vi gör Starter tillgänglig för alla återkommer vi till. Först återstår lite testning och finslipningar.

Starttidsschemat
På eventet visades skisser på starttidschemat och vi har börjat implementera den viktigaste funktionaliteten. I skisserna kan vi se en rad nyheter som t.ex.

• Enklare ommöblering i bollar med dra och släpp funktioner
• Bättre översikt med gruppering av bokningar och färger
• Enklare sökfunktioner
• Vidareutveckling av noteringar

Vi återkommer lite längre fram och visar de första bilderna på starttidsbokningen.

Referensgrupper
I nuläget har ca 40 klubbar anmält intresse för att vara med i referensgrupperna. Alla ni som anmält er kommer nu att kontaktas och ni kommer få möjlighet att berätta om vilka områden ni är mest intresserade av att fördjupa er i och lägga tid på.

Vi kommer att arrangera träffar 2-3 ggr per år och genomföra workshops där vi delar upp er i mindre grupper.
Utöver detta så kommer ni att vara en viktig resurs för att ge feedback, komma med förslag och göra testning av eller rösta på olika alternativ.

Länk till sändningen av eventet här:

Del 1

Del 2