Förra veckan spelade Lee Westwood hem segern i Nordea Masters. Den här veckan kan du se honom spela US Open på Olympic Club. Förra veckan spelade Lee Westwood hem segern i Nordea Masters. Den här veckan kan du se honom spela US Open på Olympic Club. Foto: Getty Images

Dela denna artikel

Datum: 14-17 juni.
Bana: Olympic Club, San Francisco, Kalifornien.
Prissumma: $ 8 000 000.
Vinnare: Rory McIlroy (2011).

Startfält
Tee times
FedExCup
Race2Dubai
Official World Golf Ranking
Aktuell ställning 

Läs också

Se US Open utan kostnad Följ svenskarna i datorn, telefonen eller på surfplattan

14-åring klar för majorn Kinesen Zhang yngst genom tiderna

Alex vet vad som väntar "Det gäller att spela smart"

Tiger är här för att spela Nu sitter spelet där han vill

Olympic blir en tuff utmaning Bjuder på längsta hålet i tävlingens historia

Så spelar svenskarna Starttiderna hittar du här

Se US Open på nätet

Nu kan du följa spelet från US Open i dator, smartphone eller surfplatta. I ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och Viasat Golf får alla golfare i Sverige fri tillgång till internettjänsten Viaplay i en månad.

Den här veckan spelar fem svenskar US Open-spel på The Olympic Club i San Francisco, och jakten på Sveriges första titel i en herrmajor går vidare.  Alla golfare som är medlemmar i svenska golfklubbar kommer att kunna se spelet från den och kommande tävlingar på tourerna i en månad. Dessutom kommer Sveriges golfspelare att få tillgång till övrig sport och film med Viaplay.

– Vi är väldigt glada att Viasat tycker att golfen är en så pass viktig sport att den är värd sin egen kanal, säger Roger Andersson, kommunikationsansvarig på Svenska Golfförbundet.

- De har rättigheterna till Champions League, Premier League, NHL och Formel 1 - men väljer ändå att fortsätta satsa så mycket på golf. Det är en viktig signal.

För att följa Peter Hansons, Alexander Noréns, Fredrik Jacobssons, Carl Petterssons och Robert Karlssons spel från San Francisco går du in på den här länken. Den fria månaden kan påbörjas fram till och med den 17 juni. Vill du avsluta abonnemanget efter den fria perioden gör du det innan nästa debiteringsdag via ditt konto.

Av: Marcus Lindgren
marcus.lindgren@golf.se

Publicerad: 2012-06-12
Kommentarer (12)
Skriv nytt inlägg
Logga in med ditt Facebook-konto
 Posta 
Peter

"Den fria månaden kan påbörjas fram till och med den 17 juni. Vill du avsluta abonnemanget efter den fria perioden gör du det innan nästa debiteringsdag via ditt konto" Bra sätt o lura folk på stålar...

Peter Bergqvist , 15:25, den 20 december 2013
Anmäl
Björn

Uppsägning den 18 juni borde funka alltså?

Björn Jansson , 15:25, den 20 december 2013
Anmäl
Johan

Finns ju golfchannel med Sir Nick Faldo online, och då får man ju David Feherty också...helt gratis

Johan Melander , 15:25, den 20 december 2013
Anmäl
Mats

Man kan säga upp den på en gång. Abonnemanget gäller ändå en månad. Jag har reggat med koden och sedan sagt upp abonnemanget. Har gratis Viaplay till 20120712. Tack och bock!

Mats Karlenius , 15:25, den 20 december 2013
Anmäl
Rolf

Ni har aldrig funderat över vad det kostar att sända en tävling från PGA Touren? Du har själva rättigheten till en major (inte gratis), kommentatorer (oftast två, inte gratis) teknik, sändningstekniker osv...lite småsnålt att inte betala för en golfkanal i världsklass!

Rolf Nordqvist , 15:25, den 20 december 2013
Anmäl

Dela denna artikel

Annonser

Partners: